O serie de portrete captivante - celebritatile isi arata cele doua personalitati: cea publica si cea privata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intotdeauna oamenii s-au intrebat ce fel de viata au celebritatile cand sunt departe de lumina reflectoarelor. Ce-i drept, fanii au o fereastra in viata lor privata prin conturile publice de Instagram si Facebook sau Twitter, insa "ceea ce fac acasa, zi de zi" ramane doar pentru ei.

Fotograful de vedete Andrew H. Walker s-a hotarat sa rupa aceasta bariera si sa ne arate cele doua personalitati ale celebritatilor - cea publica si cea privata.

El si-a dorit sa schimbe tiparele in ceea ce priveste "portretele clasice ale actorilor din cadrul festivalurilor", asa ca la Festivalul de Film de la Toronto, a profitat de ocazie si a implicat cat mai multe vedete in proiectul sau.

Este vorba despre 51 de oameni cunoscuti, printre care si Anne Hathaway, Richard Gere, Cynthia Nixon, Jane Lynch, Lupita Nyong'o sau Jodie Foster.

In a bigger sense, I think the project spoke to actors in general. For them it's a constant struggle to figure out how they live their life outwardly and inwardly at the same time - and how they rectify those two places, a spus Andrew.

Pe noi ne-a cucerit.

Anne Hathaway

Richard Gere

Jane Lynch

Pharrell Williams

Gabby Hoffman

Jason Sudeikis

Lupita Nyong

Jeffrey Tambor

Elisabeth Moss

Nick Cannon

Jennifer Connelly

Mahershala Ali

Gael Garcia Bernal

Parker Posey

Bill Nighy

Jeremy Renner

Sigourney Weaver

Ewan McGregor

Michael Shannon


Sursa foto
 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje