O lista de filme la care sa te uiti cu o fata pe care vrei s-o combini

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ai o prietena de care-ti place de ceva timp, dar nu prea stii cum sa spargi gheata. Ati ramas singuri in mai multe ocazii, dar acum e o duminica dupa-amiaza lenesa in care vine pe la tine sa va uitati la un film. E posibil ca Iron Man sa nu fie care alegerea cea mai smooth care sa o duca intr-o atmosfera romantica. Pentru momente ca astea - o lista de filme care s-ar putea sa te ajute s-o combini, daca te place si ea macar putin.

The Notebook

N-are rost sa ne ascundem, adaptarea celei mai bine vandute carti ale lui Nicholas Sparks, regizata de tearjerker-ul Nick Cassavetes, este dovada testata ca va face sa lacrimeze pe ascuns sau nu, pe oricine. Are toate ingredientele: dragoste de o vara, pierderea feciorniciei, despartiri, razboi intre baieti, dragoste de impacare, chiar si boala. Vestea proasta: chiar daca poti sa supravietuiesti filmului, exista 99% sa-l fi vazut deja, sa n-aiba chef de un redo si sa fie nevoie sa ai un plan B. Partea buna, o sa pari sensibil.

Jerry Maguire

Desi toata lista ar putea sta in adaptari Nicholas Sparks, urmatorul film e cu sport. De ce o optiune atunci? Pentru ca miezul acestui film este dependenta unui barbat de sprijinul sotiei lui, pentru a avea succes. Tom Cruise o sa descopere asta in Renee Zellweger - regina empatiei feminine (merge si The Diary of Bridget Jones ) si in final o s-o dea foarte bine intr-un discurs care o sa topeasca sufletul oricarei femei.

Big Fish este filmul fantasy al lui Tim Burton cu povesti emotionante si cute spuse de personajul jucat de  Ewan McGregor. Chiar daca principalul fir narativ este despre relatia tata-fiu, exista o poveste de dragoste puternica si frumoasa care o sa faca orice fata sa-si doreasca sa aiba cea asemanator. Exista o sansa mai mica sa-l fi vazut si o sansa mare sa ramana un preferat, o sa ramai in orice caz in inima ei cu alegerea asta.

Before Sunrise

Daca voi credeti ca un film cu doi straini cutreierand Viena toata noaptea, vorbind timp de o ora si jumatate, fara sex, ar fi o alegerea dezastroasa, atunci nu stiti nimic despre gacici.

E posibil sa stai sa te gandesti, despre ce naiba vorbesc astia, cand asculti conversatia spirtituala dintre un barbat american, Ethan Hawke si o papusa din Franta, Julie Delpy, dar fata care sta langa tine o sa le soarba fiecare cuvant.O sa arati ca printul modern si esti safe daca nu-ti iese din prima, ca mai ai doua incercari- Before Sunset and Before Midnight. Noroc!

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje