Monologul pe care nu trebuie sa-l ratati - Stela Popescu prezinta intr-un mod crunt si trist situatia invatamantului romanesc, in serialul Las Fierbinti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca serialul Las Fierbinti este o comedie, acesta creeaza o satira la adresa societatii romanesti si una care poate ar trebui auzita de un public cat mai mare, astfel incat lucrurile sa inceapa sa se schimbe si sa fie puse in miscare.

In episodul de joi, actrita Stela Popescu (79 de ani) nu a avut un rol comic, ci unul de directoare de scoala care, printr-un monolog crunt si trist, a prezentat situatia teribila din invatamantul romanesc.

1.jpg

Celentano, interpretat de Adrian Vancica, si Firicel, jucat de Toma Cuzin, se prezinta in biroul directoarei, rol jucat de Stela Popescu, alarmati de pretentiile exagerate ridicate de suplinitoarea orelor de Chimie, Gianina (Anca Dumitra).

Regizorul Dragos Buliga si scenaristul Mimi Branescu au profitat de scena pentru a introduce un monolog tragic despre starea prezenta in care se afla invatamantul romanesc.

2.jpg

"Lucrurile in tara asta au luat-o pe un drum gresit, multe tentatii, copiii se strica repede, se repara greu. Nu sunt bani, nu sunt bani, nu sunt bani. Peste tot asa mi se spune.
Primarul a umplut satul de cismele, dar bani sa se repare acoperisul scolii nu se gasesc. Noi vorbim de pedagogi si in curand o sa cada scoala pe noi, la propriu", sunt doar cateva dintre vorbele reale spuse de actrita.

Va invitam si pe voi sa va rupeti 5 minute, sa vedeti clipul de mai jos si poate sa-l dati mai departe. Cine stie, poate inca mai exista speranta.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje