Mel Gibson va face o continuare a filmului "Patimile lui Hristos"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim ca titlul s-ar putea sa vi se para o gluma, dar este cat se poate de adevarat: actorul si regizorul amercan Mel Gibson a confirmat ca lucrul la continuarea filmului sau, ”Patimile lui Hristos” se afla la inceput.

2000.jpg
La filmari la ”Patimile lui Hristos”

Niste zvonuri asupra acestui proiect au aparut inca din iunie, cand Randall Wallace, scenaristul filmului ”Braveheart” a declarat pentru Hollywood Reporter ca lucreaza la un scenariu pentru continuarea filmului din 2004. Regizată de Gibson, pelicula "Patimile lui Hristos" l-a avut în rolul principal pe Jim Caviezel şi a încasat 612 milioane de dolari în box office-ul global.

hacksaw-ridge-still.jpg
Imagine din Hacksaw Ridge

Wallace, care a lucrat recent cu Gibson la drama "Hacksaw Ridge", a declarat pentru Hollywood Reporter că învierea este una dintre specializările sale. Regizata de Gibson, pelicula "Patimile lui Hristos" l-a avut in rolul principal pe Jim Caviezel si a incasat 612 milioane de dolari in box office-ul global. Wallace, care a lucrat recent cu Gibson la drama "Hacksaw Ridge", a declarat pentru Hollywood Reporter ca invierea este una dintre specializarile sale.

Desigur, este ceva urias. Nu se va numi Patimile lui Hristos 2, ci va avea titlul ”Invierea". Desigur, este un subiect major si este necesara o analiza, pentru ca nu vrem sa facem o simpla reinterpretare - stii, sa citim ce s-a intamplat". Ca sa putem citi, experimenta si explora cele mai profunde semnificatii ale subiectului, va fi necesara multa munca, iar Randall Wallace este apt de acest lucru".1 comentariu vrei sa comentezi?

Mel Gibson va face o continuare a filmului ”Patimile lui Hristos
Amaranta
#1 -

Am inteles din prima, no need to say it twice :

Regizata de Gibson, pelicula "Patimile lui Hristos" l-a avut in rolul principal pe Jim Caviezel si a incasat 612 milioane de dolari in box office-ul global. Wallace, care a lucrat recent cu Gibson la drama "Hacksaw Ridge", a declarat pentru Hollywood Reporter ca invierea este una dintre specializarile sale.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje