Maratonul animatiilor horror si neconventionale la Anim’est 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a unsprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 7-16 octombrie 2016 la Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, DESCHIS Gastrobar, Club Fabrica si Club Control.

A 11-a editie a Festivalului Anim’est pregateste, toamna aceasta, doua nopti tematice care vor convinge inca o data publicul ca filmele de animatie te pot tine nemiscat in scaun, privind ecranul printre degete.

Creepy Animation Night revine, pe 8 octombrie, cu o noua serie de proiectii infricosatoare, in timp ce sora sa mai mica, Trippy Animation Night, pregateste si ea, pe 14 octombrie, noi scurtmetraje de animatie neconventionale, un show memorabil de sex, drugs & rock’n’roll interzis minorilor.

Poate cel mai indragit eveniment din agenda Anim’est, Creepy Animation Night va avea loc in primul weekend al festivalului, la Cinema Pro, sambata, de la ora 23.00.

Cu fiecare editie, noaptea animatiilor bizare a adus tot mai mult public bucurestean in cinematografe, castigand reputatia unui eveniment unic in peisajul festivalier autohton.

Si anul acesta, pentru a opta oara in istoria festivalului, publicul amator de senzatii tari va avea parte de trei calupuri de scurtmetraje de animatie horror / dark / gore, presarate, de data aceasta, cu o doza inedita de creepy erotic, si intrerupte de doua musical-act-uri.

Vor fi 25 de scurtmetraje atent selectionate din toate colturile lumii, o portie de entertainment pe gustul celor mai impatimiti amatori de povesti malefice si ciudate.

Cei care isi vor dori mai mult sunt invitati vineri, in al doilea weekend al festivalului, de la 22.00, la DESCHIS Gastrobar, care va gazdui a cincea editie de animatii
out-of-the-box, botezata Trippy Animation Night Vol. 3.

Intr-o lume in care poti sa consumi cele mai diverse produse audiovizuale timp de 24 de ore, sapte zile pe saptamana, misiunea lui Michael Helmerhorst, traditionalul curator si gazda ale acestui eveniment, pare a fi una imposibila.

Colectionarul olandez revine, insa, si anul acesta cu selectie nou-nouta de animatii originale si incantatoare pentru cei lipsiti de inhibitii, culese fie din arhive rare si greu accesibile, fie din vasta arhiva virtuala la care suntem cu totii conecctati non-stop.

Vor fi mai bine de doua ore de kitsch, experimente artistice si psihedelice, personaje stranii si nelipsitele pisicute ”tripate”, in ton cu tematica editiei de anul acesta, dedicate felinelor care au cucerit marile ecrane.

Dupa proiectie, noaptea va continua cu ARME, un proiect de live house / garage compus din Arapaima & Empt, doua nume cunoscute pe scena muzicii electronice romanesti, ce promit un DJ-set plin de armonii optimiste si percutii molipsitoare.

Biletele la Creepy Animation Night si la Trippy Animation Night vor putea fi achizitonate online, pe www.eventbook.ro. Biletele la Creepy Animation, in valoare de 30 de lei, vor putea fi achizitionate si din cinema, in seara evenimentului. Biletele la Trippy Animation Night vor putea fi achizitionate si la intrare, in seara evenimentului, si vor costa 20 de lei. Accesul minorilor este interzis la ambele proiectii.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje