Jim Carrey a fost dat in judecata pentru ca i-ar fi procurat iubitei medicamentele cu care aceasta s-a sinucis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mark Burton, sotul fostei iubitei a lui Jim Carrey, Cathriona White, a depus o plangere impotriva actorului la Curtea Suprema din Los Angeles. Burton pretide ca Jim Carrey s-a folosit de un nume fals pentru a procura medicamente care provoaca dependenta pentru iubita sa, care a murit anul trecut, in urma unei supradoze.

la-et-mg-jim-carrey-girlfriend-cathriona-white-no-breakup-2015100.la-et-mg-jim-carrey-girlfriend-cathriona-white-no-breakup-20151005

Burton mai spune ca vedeta a cumparat medicamentele folosind numele fals Arthur King si le-a oferit iubitei sale in varsta de 30 de ani, cu toate ca stia ca aceasta era depresiva si incercase sa se sinucida, iar apoi ar fi facut demersuri pentru a-si ascunde implicarea si vina'' dupa moartea lui White.

catriona-white-768.jpg

Cathriona White a murit din cauza unei combinatii de Ambien (un somnifer puternic), Propranolol (un beta-blocant prescris impotriva anxietatii), precum si ''o doza masiva de Percocet'', un puternic analgezic, despre care se banuieste ca ar fi cauzat si decesul cantaretului Prince. La vremea respectiva s-a scris ca relatia dintre White si Jim Carrey (54 de ani) a fost una tumultoasa, ei despartindu-se cu doua zile inainte ca Catriona White sa se sinucida.

am-10-oktober-2015-wurde-cathriona-white-beerdigt-.jpg

Jim Carrey a declarat ca White i-a furat reteta pentru medicamente si ca el nu i-ar fi dat niciodata medicamentele respective:

Sunt unele momente in viata cand trebuie sa iti aperi onoarea impotriva relelor din aceasta lume. Nu voi tolera aceasta incercare nemiloasa de a fi exploatat, eu sau femeia pe care am iubit-o.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje