Filme de vazut de Paste daca te-ai saturat de selectiile din grila TV

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-ati saturat sa vedeti de nu stiu cate ori aceleasi filme de sarbatori, cu special feature de Paste, Iisus din Nazareth, intre Doamna Dubtfire, Mean Girls si Puterea Imaginatiei, avem o lista de filme pentru cu voi, alternative, care fac apel altfel la Paste si la elementele care definesc  sarbatoarea invierii.

Jesus Christ Superstar

Pentru ca nicio lista de Paste nu poate fi completa fara Iisus si patimi, recomandam muzicalul Jesus Christ Superstar, povestea ultimelor zile pe ritmuri anarhiste.

Mallrats

In 1995, cand comediile lui Kevin Smith chiar erau amuzante, a fact un film cu settingul intr-un mall in timpul Pastelui. Cu duo-ul iconic Jay si Silent Bob impreuna cu alte personaje tinere si rebele care o sa te teleporteze in anii de tinerete, in timpul sarbatorilor. E o scena exceptionala in care Jay si Silent Bob il bat pe iepuras in fata unui grup de copii socati.

Spring Breakers

Una din cele mai salbatice traditii pentru tineretul din SUA, aproape de Paste, este spring break-ul. Acest film al regizorului de cult Harmony Korine, o sa te faca sa simti ca bei si petreci cu Vanessa Hudgens, Selena Gomez si alte bunaciuni topless. Apoi vine James Franco cu outfituri sexy si arme, ce poate sa nu-ti placa?

Rebel without a Cause

In 1955, cand tineretul american avea deja tendinte de rebeliune, James Dean personifica tipologia perfect. Am ales filmul asta pentru ca James Dean ureaza tuturor Paste fericit!

Life of Brian

E al doilea film din lista care include scena crucificarii. Life of Brian este satira religioasa a lui Monty Python despre viata lui Iisus. Brian Cohen e nascut in vecinatate cu Iisus si din acel moment viata lui Brian merge in paralel cu a lui, chiar si daca mama lui protesteaza  “He’s not the Messiah, he’s a very naughty boy.” In final Brian e cucificat pe  ‘Always look on the bright side of life’.
2 comentarii vrei sa comentezi?

Filme de vazut de Paste daca te-ai saturat de selectiile din grila TV
ANITA GERARD
#1 -

împrumut! împrumut! împrumut!!!

împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-o foarte repede şi modalitate uşoară, Credite personale, credite auto, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut

Filme de vazut de Paste daca te-ai saturat de selectiile din grila TV
catalina
#2 -

filme online

eu m-ai urmaresc filme online si aici:
https://www.portalultautv.com/

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje