Filme de vazut de Paste daca te-ai saturat de selectiile din grila TV

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-ati saturat sa vedeti de nu stiu cate ori aceleasi filme de sarbatori, cu special feature de Paste, Iisus din Nazareth, intre Doamna Dubtfire, Mean Girls si Puterea Imaginatiei, avem o lista de filme pentru cu voi, alternative, care fac apel altfel la Paste si la elementele care definesc  sarbatoarea invierii.

Jesus Christ Superstar

Pentru ca nicio lista de Paste nu poate fi completa fara Iisus si patimi, recomandam muzicalul Jesus Christ Superstar, povestea ultimelor zile pe ritmuri anarhiste.

Mallrats

In 1995, cand comediile lui Kevin Smith chiar erau amuzante, a fact un film cu settingul intr-un mall in timpul Pastelui. Cu duo-ul iconic Jay si Silent Bob impreuna cu alte personaje tinere si rebele care o sa te teleporteze in anii de tinerete, in timpul sarbatorilor. E o scena exceptionala in care Jay si Silent Bob il bat pe iepuras in fata unui grup de copii socati.

Spring Breakers

Una din cele mai salbatice traditii pentru tineretul din SUA, aproape de Paste, este spring break-ul. Acest film al regizorului de cult Harmony Korine, o sa te faca sa simti ca bei si petreci cu Vanessa Hudgens, Selena Gomez si alte bunaciuni topless. Apoi vine James Franco cu outfituri sexy si arme, ce poate sa nu-ti placa?

Rebel without a Cause

In 1955, cand tineretul american avea deja tendinte de rebeliune, James Dean personifica tipologia perfect. Am ales filmul asta pentru ca James Dean ureaza tuturor Paste fericit!

Life of Brian

E al doilea film din lista care include scena crucificarii. Life of Brian este satira religioasa a lui Monty Python despre viata lui Iisus. Brian Cohen e nascut in vecinatate cu Iisus si din acel moment viata lui Brian merge in paralel cu a lui, chiar si daca mama lui protesteaza  “He’s not the Messiah, he’s a very naughty boy.” In final Brian e cucificat pe  ‘Always look on the bright side of life’.
1 comentariu

Filme de vazut de Paste daca te-ai saturat de selectiile din grila TV
catalina
#1 -

filme online

eu m-ai urmaresc filme online si aici:
https://www.portalultautv.com/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje