Figurinele de ceara cu Brad Pitt si Angelina Jolie de la muzeul Madame Tussauds au fost despartite

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu a trecut mult timp de la anuntul divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie, ca angajatii muzeului figurilor de ceara Madame Tussauds au hotarat ca figurinele de ceara care ii reprezinta pe cei doi actori sa fie despartite, sau, asa cum s-au exprimat reprezentantii muzeului, sa fie plasate ”la o distanta respectuoasa una fata de cealalta”.

800x0_14744762930c8addb1.jpg

Am reactionat rapid la vestea de ieri privitoare la despartiriea Angelinei Jolie de Brad Pitt si la planurile lor de divort, oglindind separarea celor doi. Figurinele de ceara ale cuplului, care dateaza din 2013, au fost despartite si se afla la aceasta ora la o distanta respectuoasa unele fata de celelalte. Angelina ii tine companie lui Nicole Kidman, iar Brad Pitt este alaturi de actorul Morgan Freeman”, a declarat purtatorul de cuvant al muzeului Madame Tussauds.

brangelina_1448358i.jpg

Avocatul Angelinei Jolie a declarat ca actrita a intentat divortul de Pitt marti, 20 septembrie. Cei doi actori au inceput sa formeze un cuplu din anul 2006 dupa ce au jucat impreuna in filmul "Mr and Mrs Smith", ulterior acestia casatorindu-se in 2014. olie a solicitat custodia celor sase copii, dorind ca Brad Pitt sa aiba dreptul sa-i viziteze si custodie legala partajata, actrita fiind, potrivit unor surse, extrem de suparata de metodele parentale ale lui Pitt.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje