Family Guy in Romania incepand cu luna asta - 10 lucruri mai putin stiute despre serial

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru cei neintiati inca, Family Guy este unul din cele mai populare serial de desene animate pentru adulti din toate timpurile, creat de catre Seth MacFarlane.

Serialul este despre povestea familiei Griffins, adica parintii Peter si Lois, copiii Meg, Chris si Stewie si cainele lor Brian.

Family Guy se intampla intr-un oras fictiv, Quahog, si este o serie incantatoare de gaguri umoristice legate de cultura americana.

Seth MacFarlane a creat Family Guy dupa ce a facut alte doua desene animate, The Life of Larry si Larry & Steve. Primul sezon din Family Guy a fost difuzat in 1999 pe canalul TV american FOX.

Dupa 3 sezoane, in 2002, el a fost anulat iar in 2004 productia a fost reluata, cu difuzarea sezonului 4 in primavara anului 2005.

De-a lungul timpului, Family Guy a primit foarte multe premii si distinctii, iar in prezent seria se afla la sezonul 14, care va fi difuzat si in Romania incepand cu 11 ianuarie 2016.

Mai jos, iata cateva lucruri interesante despre Family Guy, serial care noua ne place si pe care vi-l recomandam si voua:

1. Family Guy a fost primul program de desene animate, de la The Flintstones incoace, care a fost nominalizat la premiile Emmy, pe care le-a castigat de 5 ori.

2. Dupa anularea serialului, in 2002, peste 100 de mii de fani au semnat o petitie pentru redifuzarea sa.

3. Subiectele din fiecare episod sunt de cele mai multe ori controversate, abordarea lor fiind considerata neconventionala.

4. Actorii principali din Family Guy au salarii de peste 225 de mii de dolari pe fiecare episod.

5. Aproape toate episoadele au cate doua versiuni: una pentru difuzare la TV si una pentru DVD.

6. Episodul favorit al creatorului Seth MacFarlane’s din intregul serial este Road To The Multiverse.7. In 1999, anul primului sezon Family Guy difuzat la TV, MacFarlane era cel mai tanar producator TV din televiziune - avea doar 24 de ani.

8. Brian Griffin, cainele familiei, a primit titlul de "Stoner of the Year" de la High Times, in 2009.

9. Vocea lui Quagmire, unul din vecinii familiei, are ca model vocea prezentatorilor de radio din anii 1940 si 1950.

10 Episodul cu cele mai multe difuzari din istoria serialului Family Guy este chiar pilotul din sezonul 1 din anul 1999, intitulat Death Has a Shadow. Acesta a avut aproximativ 22 de milioane de vizualizari; in comparatie, primul episod din The Simpsons, Roasting On An Open Fire, a avut doar 13.1 miioane.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje