Cum e noua sala de cinema 4DX din Mega Mall, unica in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne-am dus sa vedem cum e noua sala de cinema 4DX din Mega Mall fara sa avem asteptari prea mari si cu multe idei preconcepute. Nu ne asteptam deloc sa parasim sala impresionati... Ei bine, dupa ce ieri am avut ocazia sa vedem cateva trailere in formatul 4DX, acum abia asteptam sa ne intoarcem sa vedem Mad Max: Fury Road in 4DX.

De fapt, abia asteptam sa vedem orice blockbuster va fi proiectat aici, pentru ca experienta chiar este una intensa si surprinzatoare.

Scaunele se misca in toate directiile, vibreaza, tremura, te zgaltaie; din fata esti stropit cu apa de fiecare data cand in film are loc o scena care sa se preteze la asa ceva; in spatarul scaunului exista doua fante prin care sunt trimise jeturi de aer atunci cand gloantele incep sa zboare din ecran; sub scaun, in zona picioarelor exista o codita care incepe sa se miste atunci cand trece ceva pe langa picioarele personajelor din film;

Furtunile din film sunt redate prin rafale de vand si ceata artificiala si se pot elibera si diverse mirosuri (cauciuc ars, cappuccino, gunoi etc.), iar de fiecare data cand are loc o explozie sau impuscaturi, sala se lumineaza puternic, dar scurt. Cu alte cuvinte, totul este ca un roller coaster ride printr-un film de actiune sau de groaza.

Sala 4DX din Bucuresti are 128 de locuri.


sursa foto

Din cauza ca totul este atat de intens, filmele in 4DX nu sunt recomandate: femeilor insarcinate, copiilor sub 4 ani, persoanelor care sufera de probleme respiratorii sau alergii, persoanelor sub influenta drogurilor sau alcoolului si persoanelor care nu au peste un metru inaltime.

De asemenea, este interzis accesul in sala de film persoanelor care sufera de: epilepsie, hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare, probleme ortopedice, probleme ale sistemului locomotor (in special ale coloane vertebrale), alte afectiuni medicale grave... Nu au voie in sala nici persoanele a caror greutate depaseste 120 de kilograme sau copiilor cu varste intre 4-7 ani care nu sunt insotiti de un adult.

Noi va mai recomandam sa nu va cumparati popcorn, sucuri, nachos sau orice feluri de mancare si bauturi, pentru ca o sa le varsati mai mult ca sigur. Nu e ok nici cu ghiozdane, genti sau alte obiecte pe care nu le puteti tine in buzunare, pentru ca nu e loc pentru ele si de pe scaune vor fi aruncate pe jos.

In afara de Mad Max: Fury Road, care deja ruleaza in sala 4DX (si este sold out pentru urmatoarele zile), vor mai fi proiectate aici si blocbusterele: Poltergeist (22 mai), San Andreas (29 mai), Jurassic World (12 iunie), Terminator Genisys (3 iulie).

Preturi bilete

Pretul biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 36 de lei (luni - joi, inainte de ora 17.00) si 37,5 lei (luni - joi, dupa ora 17:00).

De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, un bilet costa 43,5 lei, iar dupa ora 17:00 ajunge la 45 de lei de persoana.

Chiar daca in momentul de fata sala 4DX este unica in Romania, am fost anuntati ca in aceasta vara se va mai deschide una si in Constanta.

Dupa cum va spuneam, noi abia asteptam sa vedem Mad Max in 4DX, chiar daca ne gandim ca 2 ore de astfel de zbenguiala si de efecte speciale ar putea fi destul de obositoare. Oricum, va povestim cum a fost dupa ce-l vedem.

Mai jos aveti si doua clipuri de prezentare a salii 4DX, una din Marea Britanie si un cu cea din Bucuresti.

Prezentarea primului cinematograf 4DX din Marea Britanie:

Prezentarea video a primului cinematograf 4DX din Romania, facuta de Cabral:
3 comentarii

Cum e noua sala de cinema 4DX din Mega Mall, unica in Romania
Ionel
#1 -

sala "unica in Romania"

de unde si pana unde sala unica in Romania?

sali de cinema care ofera experiente cinematografice multisenzoriale exista la noi de ani buni. e posibil ca prima sa fi fost chiar langa castelul Bran (cinema 6D), iar in Bucuresti sunt/au fost in cateva dintre mall-uri (fie in parcare, fie chiar in interior).
e adevarat ca erau sali de dimensiuni mici (~20 locuri), si se proiectau filme scurte de 10-20 minute, dar conceptul nu e nici pe departe nou.
deci, ori sunteti neinformati, ori sunteti platiti sa exagerati gradul de spectaculozitate si noutate adus de acea sala de cinema.
oricum, informatia oferita este inexacta. nota 2 pt profesionalism jurnalistic

Cum e noua sala de cinema 4DX din Mega Mall, unica in Romania
balanel
#2 -

Comentariu nou

Metropotam, de ce ai cititori atat de prosti?

Cum e noua sala de cinema 4DX din Mega Mall, unica in Romania
tot eu
#3 -

waawaaawuuuaa

cred ca ii chiar indicat sa mergi fumat, sa fim seriosi:))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje