Cinemax si Cinemax 2 s-au relansat - cum arata noua grila de programe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti pasionati de filme, atunci avem o veste buna pentru voi - de la 1 septembrie, Cinemax si Cinemax 2 s-au relansat.

Cinemax si Cinemax 2, ambele disponibile in format SD si HD, vor oferi o selectie de productii din toate genurile alese de experti pentru adevaratii pasionati, de la filme de succes si actori de renume, la filme din intreaga lume premiate si apreciate de critici.

Fiecare dintre cele doua canale Cinemax are linia sa distincta de programe difuzate 24 de ore pe zi, fara pauze de publicitate si cu optiunea de selectare a coloanei sonore in limba maghiara. Filmele de public vor fi la Cinemax, iar productiile independente si filmele clasice vor fi la Cinemax2.

1.jpg

Cinemax

Postul cu filme de public, aduce titluri americane si internationale apartinand tuturor genurilor - drame emotionante si comedii, aventura, filme horror, fantezie si SF.

Veti vedea aici productii originale proprii, precum si alte seriale noi.

Prime time-ul fiecarei zi a saptamanii va avea un specific. Duminica vor fi cele mai importante premiere, sambata va fi dedicata productiilor originale Cinemax si serialelor noi, vineri va veni cu o selectie de productii clasice si filme horror.

Cinemax 2

Va fi canalul filmelor de arta. Acesta se va axa pe productii internationale independente, filme premiate, remarcate la festivaluri, titluri apreciate si seriale cult din toata lumea.

Fiecare zi va oferi o perspectiva noua: sambata va aduce premiera cea mai importanta a saptamanii, duminica va fi dedicata filmelor internationale, cinematografia lumii, luni vor fi titlurile de colectie, joi se vor difuza seriale premiate.

PS: daca nu aveti inca Cinemax si Cinemax 2, veti putea afla mai multe despre ele in weekend-ul 10-11 septembrie, cand posturile vor putea fi urmarite gratuit.

2.jpg

Sambata, 10 septembrie - Cinemax

Va avea loc premiera productiei Quarry, incepand cu ora 21:00. Serialul este bazat pe cartile lui Max Allan Collins.

Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming, Prometheus) il interpreteaza pe Mac Conway (Quarry) care incearca sa se readapteze la societate dupa ce se intoarce din Vietnam.

Incercand sa supravietuiasca, el este atras intr-o retea de criminali si coruptie.

Castigatorul premiului Emmy, Greg Yaitanes (Banshee, House) este producator executiv si showrunner si a regizat toate cele 8 episoade. In aceeasi zi, Cinemax va difuza filmul Ashby, cu Mickey Rourke si Nat Wolff.

3.jpg
Quarry

Duminica, 11 septembrie - Cinemax

Veti putea urmari la Cinemax filmele Partisan/ Partizan, un thriller psihologic cu Vincent Cassel in rolul principal, si Gone baby gone/ Disparuta fara urma, o drama politista care reprezinta debutul regizoral al lui Ben Affleck, cu Casey Affleck, Morgan Freeman, Ed Harris si Michelle Monaghan.

Sambata, 10 septembrie - Cinemax 2

Veti putea urmari 45 Years/45 de ani, cu Charlotte Rampling, care a primit European Film Award pentru acest rol, si Tom Courtenay, nominalizat la Globul de Aur. Ambii actori au fost premiati la Festivalul de Film de la Berlin.

Principala premiera a zilei de 10 septembrie este Virgin Mountain/ Un munte de virginitate, regizat de Dagur Kari si care spune povestea unui barbat singuratic care intalneste o femeie foarte atragatoare care ii schimba viata. Filmul a fost premiat in cadrul Festivalului de Film Tribeca.

4.jpg
Tangerines

Duminica, 11 septembrie - Cinemax 2

Pe 11 septembrie, pasionatii de filme de arta vor avea ocazia sa urmareasca la Cinemax 2 productia Tangerines/Mandarine, foarte apreciata de critici si care a fost nominalizata la premiile Oscar si Globul de Aur.

Filmul spune povestea a doi estonieni care traiesc in Abkhazia, in 1992, in timpul unui razboi. Intr-o zi, doi soldati aflati de parti opuse trebuie sa se confrunte sau sa-si ofere sansa de a gasi o cale sa comunice.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje