Channing Tatum produce un serial politist plasat in Romania anilor '80

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Serialul se va numi Iron Fisting si va fi un fel de parodie dupa Miami Vice plasata in Romania comunista, care va avea drept protagonisti pe doi prieteni politisti care vor trece prin tot felul de aventuri comice si absurde in incercarea lor de a proteja comunistii de rand si tovarasii de partid de ”ororile capitalismului”. 

135307l.jpg

Cei de la The Holywood Reporter spun ca ”la fel ca un serial politist romanesc, filmul de televiziune va fi dublat în limba engleza”, iar presa americana spune  in gluma ca acesta va fi ”cel mai bun serial romanesc din anii '80”. Productia va incepe in septembrie, dar distributia nu a fost stabilita inca. Channing Tatum va face voice-over-ul.

Oamenii ne tot intreaba: De ce, fratilor, faceti un film despre anii 1980, despre doi politisti prieteni din Romania. Le vom da detalii in curand", spun reprezentantii casei de productie Free Association, care vor produce serialul alaturi de compania americana A24. "Scenaristii au creat o poveste comica, proaspata, total imprevizibila si suntem foarte incantati sa colabaram cu Channing Tatum."Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje