Cele mai tari roluri ale lui Kevin Spacey

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu multi sunt actorii care reusesc sa se transforme in asa hal incat sa uiti ca de fapt privesti un film, iar Kevin Spacey este unul dintre ei. Pentru ca azi e ziua lui, am profitat pentru a ne aduce aminte de 5 dintre cele mai tari roluri pe care acesta le-a facut pana acum.

The Usual Suspects

Cine n-a vazut pana acum filmul si in mod ciudat nu a aflat pana acum de twist-ul final, pazea, caci vine un mare spoiler: Da, Spacey e Keyser Soze. Il banuiesti inca de la inceput, pentru ca fata aia umila si piciorul care schiopateaza sunt suspecte pana la Dumnezeu, dar pana la urma zici: N-are cum! Ei bine, daca cineva poate sa te duca de nas un film intreg, Kevin Spacey e acela. Nu degeaba a luat si un Oscar pentru asta.

tumblr_nxff9him3u1uzg6sbo1_r1_1280.jpg

American Beauty

Blazat, cu o fata de caine batut si o atitudine dezarmata in fata a tot ce i se intampla. El este Lester, un barbat in plina criza a varstei mijlocii, ale carui simturi se trezesc dupa ce se amorezeaza de prietena fiicei sale. Al doilea Oscar pentru Spacey.

54e62de9cd97bbdfe09ab606e00dd1a5.jpg

Se7en

Un alt rol negativ, de care Kevin Spacey se achita in mod superb (daca poti spune asa ceva in contextul asta). De data asta, e vorba de un criminal in serie care atunci cand isi omoara victimele se inspira din cele 7 pacate capitale. O sa zicem doar ca n-am vrea sa ne intalnim noaptea pe strada cu cineva care sa aiba macar jumatate din privirea de psihopat si zambetul sadic cu care Spacey isi intrupeaza personajul.

416771918.jpg

K-PAX

Prot zice ca este extraterestru si ca vine de la 1000 de ani-lumina, de pe constelatia Lyra. Faptul ca spune asta in stanga si-n dreapta il aduce intr-un spital psihiatric, unde un medic (jucat de Jeff Bridges) incearca sa-l vindece de aceste ”nebunii”. Dar Prot pare sa stie sa raspunda coerent si credibil la toate intrebarile care i se pun, ceea ce face situatia cam dificila.

5c84a3b7e666439489163a064d1e25b1gfd.jpg

http://filme.metropotam.ro/lista-filme/House-of-Cards-movie9073514175/

Nu puteam sa uitam de Francis Underwood, politicianul lipsit de scrupule, manipulator, care uneori calca pe cadavre (la propriu), dar care este fascinant de privit in planul sau de a ajunge presedintele Statelor Unite. Categoric unul dintre cele mai carismatice personaje pe care le-am intalnit intr-un serial din ultimii ani.

Frank-Underwood.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje