Cele mai tari parodii pe care trebuie sa le vezi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Unele genuri cinematografice ajung sa se ia atat de tare in serios incat le prinde ca din cand in cand cineva sa le dea prieteneste o palma si sa faca misto de cliseele lor trademark. Mai jos, 5 parodii care au devenit cult si pe care trebuie sa le vezi in viata asta:

giphy.gif

Shaun of the Dead

Shaun e un pierde-vara de vreo 30 de ani care lucreaza ca vanzator la un magazin de electronice si n-are nicio directie in viata. Doar ca in timp ce incearca sa-si rezolve relatiile cu prietena, mama si tatal vitreg, apocalipsa zombie vine peste toata lumea. Parodie dupa Dawn of the Dead si toate filmele cu invazii de zombie, Shaun of the Dead este absolut delicios (daca se poate spune asa) si infuzat cu o tona de umor britanic.

shaun-of-the-dead-nick-frost-simon-pegg.jpg

Not Another Teen Movie

De la American Pie la Cruel Intentions si The Breakfast Club, niciun film cu adolescenti nu scapa de la a fi terfelit cum se cuvine in Not Another Teen Movie. Fiecare cliseu e la locul lui: de la baietii din echipa de fotbal, majoretele blonde cu sani mari la petrecerile cu tone de bere si desigur, balul de absolvire. Umorul nu il va face pe Patapievici sa rada, dar hei, cui ii pasa?

Not-Another-Teen-Movie-images-57df732b-cb1c-48a8-850e-8987a0871bf.jpg

Black Dynamite

Fost agent CIA si veteran in Razboiul din Vietnam, Black Dynamite trebuie sa razbune moartea fratelui in timp ce se lupta cu un drog care face ravagii in cartier. Din aceasta parodie a genului blaxploitation vom mentiona doar ca intr-o secventa, Black Dynamite il invinge pe Richard Nixon intr-o lupta kung-fu si il ameninta ca va da publicitatii fotografii in care acesta e in travesti.

hOKxRmQ2MjGMsg6f3D7ibw.jpg

Scary Movie

Primul Scary Movie a reusit sa faca criminalul mascat din seria Scream mai celebru decat reusise filmul original si a rupt la box-office, asa ca nu degeaba a avut parte de mai multe continuari decat putem noi numara. Adica la fel de multe ca orice film horror care se respecta, gen care e luat la misto pana cand nu mai ramane nimic din el.

tumblr_inline_nwwycu6TGT1t1d8nx_1280.png

Mars Attacks!

Incheiem aceasta lista de parodii cu o prostioara de film care are parte de una dintre cele mai tari distributii ever: Jack Nicholson, Anette Benning, Pierce Brosnan, Danny DeVito, Sarah Jessica Parker si Natalie Portman sunt doar cateva dintre celebritatile care apar in Mars Attacks!, regizat de nimeni altul decat Tim Burton. Pretextul? Pamantul este invadat de niste martieni cu arme imbatabile si un simt al umorului cel putin discutabil.

508376.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje