Filmele pe care nu trebuie sa le ratam pana la sfarsitul anului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu mai avem mult si se termina 2017, iar agenda noastra de must see-uri e inca plina. Unele filme au fost sau sunt deja la cinema, iar altele urmeaza. Noi ne-am oprit la cateva.

Dunkirk (regia: Christopher Nolan)

Distributie: Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy

Desi filmele sale au fost foarte bine primite si de presa si de public iar Inception a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film, Christopher Nolan nu a fost in carti pana acum pentru a primi statueta aurita pe care oricine si-o doreste. Situatia s-ar putea schimba cu Dunkirk, unde pentru prima data de la Insomnia, Nolan renunta la genul SF / Fantasy in favoarea unui film istoric. Acesta prezinta un eveniment din timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand vapoarele cu civili au ajutat la evacuarea a peste 300 000 de oameni din Franta, in timp ce Aliatii se retrageau.

nolan-dunkirk.jpg

Blade Runner 2049 (regia: Denis Villeneuve)

Distributie: Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright Penn, Jared Leto

Originalul Blade Runner al lui Ridley Scott nu a fost un mare succes la vremea lui, dar intre timp a capatat un statut de film-cult, care a influentat zeci de filme de atunci. Ideea unui sequel s-a tot discutat, dar nu a parut plauzibila pana anul asta cand s-a confirmat ca noul film se afla in productie. Si tinand cont ca va fi regizat de canadianul Denis Villeneuve (Arrival), continuarea s-ar putea sa se bata de la egal la egal cu originalul.

Blade-Runner-2049.jpg

Star Wars VIII (regia: Rian Johnson)

Distributie: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Benicio Del Toro

Ultimul film din seria Star Wars, The Force Awakens ne-a adus aminte de seria clasica, dar a si introdus noi personaje in celebra franciza. Acum ca apele s-au mai calmat, abia asteptam episodul VIII, cu atat mai mult ca din distributie va face parte si Benicio Del Toro, care probabil va juca din nou un personaj negativ.

star-wars-force-awakens-kylo-ren-rey.jpg

The Beguiled (regia: Sofia Coppola)

Distributie: Elle Fanning, Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst, Angourie Rice

Sofia Coppola n-a mai facut niciun film de la The Bling Ring incoace, asa ca ne bucuram sa aflam ca aceasta va reveni in 2017, dupa ce proiectul sau de ecranizare a cartii Mica Sirena a picaat. In timpul razboiului civil, un soldat ranit ajunge sa se adaposteasca intr-un internat de fete din Mississippi. In afara de Kirsten Dunst si Elle Fanning, care au mai jucat la Sofia Coppola, avem niste new entries: Nicole Kidman si Colin Farrell.

74683222.jpg
Kirsten Dunst si Sofia Coppola 

The Killing of a Sacred Deer  (regia: Yorgos Lanthimos)

Distributie: Colin Farrell, Nicole Kidman, Raffey Cassidy, Bill Camp, Alicia Silverstone

Nicole Kidman si Colin Farrell joaca si in noul film facut de Yorgos Lanthimos, despre un chirurg care il ia sub aripa sa pe un tanar invatacel care se dovedeste a fi un individ sinistru. Regizorul grec ne-a obisnuit pana acum cu filme dintre cele mai dubioase, asa ca nu ne asteptam ca acesta sa se lase mai prejos.

qubGbaL.jpg

The Kidnapping Of Edgardo Mortara (regia: Steven Spielberg)

Distributie: Oscar Isaac, Mark Rylance

Pare ca Steven Spielberg e pe val. Dupa ce in vara a aparut The BFG, acesta are deja pregatit un film pentru 2018, an in care va filma Indiana Jones 5. In plus, acesta va lansa si anul viitor un film dintr-o zona mai serioasa, bazat pe un fapt real.

download.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje