Cele mai asteptate filme ale lui 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca vara nici nu s-a terminat, noi ne gandim deja la premierele care vor avea loc in toamna si iarna lui 2016. Noi am selectat pentru tine 5 filme pentru care (aproape) bagam mana in foc ca vor face toti banii:

The Neon Demon (regia: Nicholas Winding Refn)

Nicholas Refn, responsabil pentru filme ca Drive sau Only God Forgives revine cu The Neon Demon, un film ultra-stilizat, cu accente horror, despre o fata de 18 ani care intra in lumea modei, devenind model. E indeajuns sa vedeti trailerul ca sa va convingeti ca trebuie vazut.

neon_demon.jpeg

Silence (regia: Martin Scorsese)

Doi preoti iezuiti din secolul 17 risca sa fie pedepsiti dupa ce fac o calatorie in Japonia pentru a-si gasi mentorul, in ultimul film facut de Martin Scorsese. Din pacate, Daniel Day Lewis nu a mai putut sa interpreteze rolul principal, dar ii avem in schimb pe Liam Neeson, Andrew Garfiel si Adam Driver, ceea ce nu e deloc de neglijat.

silence-1.jpg

The Trap (regia: Harmony Korine)

Fanii lui James Franco pot sa stea linistiti: acesta va juca si in ultimul film al lui Harmony Korine, intitulat The Trap si care are o distributie cel putin ”interesanta”. Franco va juca impreuna cu Idris Elba, Benicio del Toro, Robert Pattison si nu in ultimul rand, cu Al Pacino. Fiind vorba de Korine, putem sa ne asteptam la ceva care sa ne ia ochii si tinand cont ca regizorul insusi a declarat ca va fi vorba de ”un revenge movie superviolent”, sigur nu vom fi dezamagiti.

1215-WM-KORI-02-631x420.jpg
Harmony Korine si Al Pacino

Rogue One: A Star Wars Story (regia: Gareth Edwards)

Nu am uitat nici de blockbuster-uri: in decembrie se va lansa un nou film din saga Star Wars, cu regizorul Gareth Edwards (care a facut Godzilla si Monsters) la butoane. Actiunea este plasata inaintea evenimentelor din Star Wars: A New Hope si urmareste un grup de rebeli care vor sa fure planurile pentru Death Star.

rogue_one.jpg

It's Only The End of The World (regia: Xavier Dolan)

Dupa premiul de regie castigat la Cannes anul trecut, Xavier Dolan a primit anul asta, tot la Cannes, premiul juriului. Deloc rau, am spune, tinand cont ca regizorul canadian are doar 27 de ani. Ultimul sau film este despre un scriitor care se intoarce la familia cu care nu a mai vorbit de foarte mult timp, pentru a le impartasi un secret teribil. Marillon Cotillard si Lea Seydoux fac parte din distributie.

itsonlytheendoftheworld_jpg_size_custom_crop_1086x720.jpg1 comentariu

Cele mai asteptate filme ale lui 2016
x
#1 -

Comentariu nou

Thank God ca n-ati scris de Suicide Squad!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje