Cel mai nebun TV Show din Cehia - jocul vietii sub dominatia nazista

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca ati crezut ca le-ati vazut pe toate in ceea ce priveste show-urile TV, iata ca o noua emisiune lansata recent in Cehia depaseste toate frontierele.

"Holiday in the Protectorate" este o serie formata din 8 parti in care trei generatii de familii moderne sunt "trimise inapoi in timp", intr-o ferma din anul 1939, intr-o vreme in care germanii au transformat tara in Protectoratul Boemiei si Moraviei.

1

Acolo, ei nu doar ca trebuie sa supravietuiasca vietii rustice, ci sa se obisnuiasca psihic si moral cu pericolele pe care le pot intalni sub dominatia nazista.

Trupe germane (jucate de actori) le darama usa in mijlocul noptii, satetii ii tradeaza catre Gestapo, mancarea este proasta, iar conditiile sunt foarte dure.

2

Daca vor reusi sa supravietuiasca celor 8 episoade si aproape doua luni de filmari, ei pot sa castige 40.000 de euro, in functie de cat de bine isi indeplinesc sarcinile zilnice, cum ar fi sa mulga vacile.

Chiar daca acest concept a atras foarte multi privitori din Cehia - aproape 500.000 in primul episod - exista si multe reactii intense la faptul ca s-a facut un show despre o perioada cruda din istoria Europei, intr-un format care seamana cu The Kardashians.

3

4

Peste 600 de familii au aplicat la show, fara sa stie in ce perioada va fi acesta montat. Cele trei castigatoare sunt obligate prin contract sa nu vorbeasca despre serie pana la finalul acesteia.

Show-ul a fost filmat doua luni in vara lui 2014, intr-o ferma din muntii Beskydy din estul Moraviei.

6

5
Sursa foto



Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje