Care a fost meniul celebritatilor de la Globurile de Aur 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am vazut cine au fost castigatorii de la Globurile de Aur 2016 si am ajuns chiar sa aflam nominalizarile Oscarurilor 2016.

Daca sunteti curiosi si de partea culinara a acestor tipuri de evenimente, atunci vrem sa va comunicam faptul ca meniul celebritatilor de la Globuri a fost dezvaluit.

1.jpg

Chef Troy N. Thompson din Los Angeles a marturisit ca elita Hollywood-ului a avut parte de trei feluri de mancare, pe baza de carne de vita si pastrav, la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California.

In ceea ce priveste desertul, chef Thomas Henzi a creat "un trio de dulciuri", si, evident, nu a lipsit aluatul fara faina.

2.jpg

"Avem un caramelito de ciocolata, un fel de mousse de ciocolata pe un aluat fara faina, asezonat cu rom Marnier. Apoi am pregatit un mouselline de lamaie care are in centru o bila aurie umpluta cu fistic. Iar in final, pentru un pic de substanta, avem o prajitura cu migdale din California", a spus Henzi.

3.jpg

Pe partea de alcool, invitatii s-au delectat cu cocktailul Moet Ruby Red, un amestec de Moet & Chandon Champagne, zmeura, tarhon si lamaie.

4.jpg
Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje