Avanpremiera Les Films de Cannes a Bucarest va avea loc intre 29 mai si 4 iunie. Ce surprize pregatesc organizatorii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul acesta va avea loc cea de-a sasea editie a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest. Astfel, intre 23 si 29 octombrie 2015 vom putea vedea in cinematografele noastre peste 30 de filme care au rulat la Cannes in acest an.

Pana atunci, intre 29 mai si 4 iunie, la Cinema Studio, va avea loc o avanpremiera a editiei din toamna a festivalului, care va aduce in fata publicului, printre altele, cel mai nou film al lui Corneliu Porumboiu, Comoara.

Tot la Avanpremiera Les Films de Cannes a Bucarest  va rula si o serie de scurtmetraje romanesti, in cadrul programului Short Film Corner.

Organizatorii festivalului au pregatit in acest an si o surpriza pentru spectatori. Astfel, puteti vota pe site-ul oficial, afisul preferat, dar si cea de-a treia sala unde ar urma sa fie proiectate filmele (Cinema Patria, Cinema PRO sau Cinematograful Taranului Roman). Celelalte doua sali sunt cele de la Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu.

Nu in ultimul rand, puteti vota ce filme vreti sa vedeti in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest.

Iar daca sunteti curiosi sa vedeti ce se intampla la Cannes, va puteti uita pe pagina de Facebook a Les Films de Cannes a Bucarest, unde veti putea citi mini corespondente facute de criticul de film Magda Mihailescu.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje