Angelina Jolie - anchetata de FBI. Brad Pitt s-a intalnit cu fiul sau, Maddox

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De la divortul de Angelina Jolie, Brad Pitt s-a intalnit cu copiii sai de doua ori, cu exceptia lui Maddox, in varsta de 15 de ani, pe care acesta l-ar fi abuzat fizic si verbal. Miercuri dupa-amiaza, cei doi s-au intalnit prima data dupa incidentul din avionul privat al familiei, intr-o reuniune supravegheata de un psihoterapeut.

brangelina.jpg

Potrivit martorilor, familia calatorea cu un avion privat iar Pitt, presupus in stare de ebrietate, a tipat si a fost violent cu Maddox. Faptele au fost denuntate de un martor la Department of Children and Family Services din comitatul Los Angeles (California), care a predat cazul FBI, avand in vedere ca faptele s-au intamplat în avion.

pits.JPG

In acest caz, Angelina Jolie a fost audiata timp de trei ore in casa ei din Malibu, pentru a stabili daca exista probe pentru a demara o investigatie. Cei doi actori nu s-au mai vazut de la prezentarea cererii de divort. Acestia sunt implicati in negocieri alaturi de avocati pentru a ajunge la un acord definitiv privind tutela asupra celor sase copii ai lor.



Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje