Angelina Jolie - anchetata de FBI. Brad Pitt s-a intalnit cu fiul sau, Maddox

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De la divortul de Angelina Jolie, Brad Pitt s-a intalnit cu copiii sai de doua ori, cu exceptia lui Maddox, in varsta de 15 de ani, pe care acesta l-ar fi abuzat fizic si verbal. Miercuri dupa-amiaza, cei doi s-au intalnit prima data dupa incidentul din avionul privat al familiei, intr-o reuniune supravegheata de un psihoterapeut.

brangelina.jpg

Potrivit martorilor, familia calatorea cu un avion privat iar Pitt, presupus in stare de ebrietate, a tipat si a fost violent cu Maddox. Faptele au fost denuntate de un martor la Department of Children and Family Services din comitatul Los Angeles (California), care a predat cazul FBI, avand in vedere ca faptele s-au intamplat în avion.

pits.JPG

In acest caz, Angelina Jolie a fost audiata timp de trei ore in casa ei din Malibu, pentru a stabili daca exista probe pentru a demara o investigatie. Cei doi actori nu s-au mai vazut de la prezentarea cererii de divort. Acestia sunt implicati in negocieri alaturi de avocati pentru a ajunge la un acord definitiv privind tutela asupra celor sase copii ai lor.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje