Adevaratele nume ale unora dintre cele mai populare celebritati de la Hollywood

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu este usor sa reusesti la Hollywood si, de cele mai multe ori, calea aleasa cere unele sacrificii - spre exemplu, schimbarea numelui. Multe dintre personalitatile de astazi au ales acest drum si nu sunt cunoscute public pentru numele lor de nastere, ci dupa cele alese de ele pentru a le face sa ramana in mintile oamenilor.

Asadar, am gasit o lista care ne dezvaluie cum se numesc de fapt unele dintre cele mai populare celebritati de la Hollywood si de ce au ales sa-si schimbe indentitatea.

1. Mila Kunis — Milena Markovna Kunis

Cand avea doar 7 ani, actrita s-a mutat impreuna cu familia ei din Ucraina in Los Angeles. Parintii Milei, Elvira si Mark, au inscris-o pe micuta la cursuri de actorie si i-au permis acesteia sa-si scurteze numele, imediat ce a inceput sa primeasca primele roluri.

2. Joaquin Phoenix — Joaquin Rafael Bottom

Joaquin este al treilea din cinci copii, toti cu nume la fel de interesante - River (1970–1993), Rain (1973), Liberty (1976), Summer, si o sora vitrega, Jodean. Dupa ce parintii actorului, John Lee si Arlyn Bottom, s-au casatorit in 1969, cuplul s-a alaturat cultului religios Copiii lui Dumnezeu si au inceput sa calatoreasca in jurul Americii de Sud. La scurt timp dupa asta, ei au renuntat la cult si s-au mutat inapoi in State, unde si-au schimbat numele in Phoenix, pentru a simboliza un nou inceput.

3. Reese Witherspoon — Laura Jeanne

Actrita si-a schimbat complet numele cu cel al mamei sale inainte de casatorie.

4. Katy Perry — Kathryn (Katy) Hudson

Inainte sa fie o cunoscuta cantareata de muzica pop, Katy producea muzica crestineasca sub numele de Kathryn Hudson. Ea a lansat albumul de gospel - Katy Hudson, iar apoi a luat numele mamei ei, pentru a nu fi confundata cu actrita Kate Hudson.

5. Natalie Portman — Natalie Herschlag

Actrita s-a nascut in Ierusalim in 1981, dintr-un tata israelian (Avner Hershlag) si o mama de origine americana (Shelley Stevens), asa ca atunci cand s-au mutat in America, ea si-a schimbat numele.

6. Whoopi Goldberg — Caryn Elaine Johnson

Actrita a devenit Whoopi Goldberg abia cand a inceput sa lucreze intr-un teatru din San Diego, iar prietenii ei au observat ca ea are o problema cu flatulenta si au inceput s-o strige Whoopi. Mama ei a fost cea care a sfatuit-o sa-si ia un nume evreiesc pentru a reusi la Hollywood si asa s-a nascut starul.

7. Miley Cyrus - Destiny Hope Cyrus

Tatal artistei a numit-o pe aceasta Smiley pentru ca se potrivea cu personalitatea ei. De-a lungul anilor, acesta a devenit Miley, iar Cyrus si-a schimbat legal numele in 2008.

8. Demi Moore — Demetria Gene Guynes

Moore si-a pastrat numele primului ei sos, Freddy Moore, dupa ce acestia au divortat in 1984.

9. Jamie Foxx — Eric Marlon Bishop

Zvonurile sustin ca Foxx si-ar fi ales un nume androgin, deoarece ar fi observat ca actritele de comedie sunt alese mai des decat barbatii sa sustina show-uri in cluburile de comedie.

10. Meg Ryan — Margaret Mary Emily Anne Hyra

Meg a renuntat la numele complicat dupa ce a renuntat la facultatea NYU pentru a-si urma cariera de actrita.

11. Ben Kingsley — Krishna Pandit Bhanji

Ben a recunoscut ca s-a temut ca numele sau strain ii va afecta cariera.

12. Portia de Rossi - Amanda Lee Rogers

Vedeta a dezvaluit in 2005 ca si-a schimbat legal numele la varsta de 15 ani, pentru a se reinventa dupa ce a spus tuturor ca este gay.

13. Vin Diesel — Mark Sinclair Vincent

Vin a recunoscut ca si-a schimbat numele in timp ce lucra ca bodyguard la cluburile din New York. Vin e o prescurtare de la Vincent, iar Diesel vine de la faptul ca prietenii sai il considerau plin de energie.

14. Bruno Mars - Peter Gene Hernandez

Bruno si-a schimbat numele, deoarece a vrut sa evite stereoripurile si anume faptul ca oamenii ar fi crezut ca el canta doar in spaniola.

15. Michael Caine — Maurice Joseph Micklewhite

Caine si-a schimbat numele dupa ce a fost sfatuit de un agent.1 comentariu

Adevaratele nume ale unora dintre cele mai populare celebritati de la Hollywood
KorinaMS
#1 -

Comentariu nou

Nicolas Cage - Nicolas Kim Coppola

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje