Ramai cu mine - noul serial romanesc unde opt tineri singuri cauta dragostea si pe sine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Noul serial romanesc Ramai cu mine face o radiografie a societatii noastre si urmareste in mod special relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur.

Actiunea se petrece in Bucurestiul nostru de zi cu zi, un oras dinamic si plin de culoare, unde opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

Povestile de viata ale celor 8 personaje le veti afla pe parcursul celor 13 episoade, primele 2 fiind difuzate in premiera si in exclusivitate duminica 1 decembrie, de la ora 20:00, numai la HBO.

In serial o sa o "intalniti" pe Laura (interpretata de Antonia Ionescu Micu), o femeie casatorita, care insa nu vrea sa vada problemele din relatia sa si este in cautarea unui mod in care sa se simta iubita.

Pe de alta parte, Adrian (interpretat de Andi Vasluianu), sotul ei, cauta mereu in alta parte ceea ce ea nu pare sa ii poata oferi si intra intr-o relatie cu o femeie misterioasa cu care se intalneste pe intuneric, in camere de hotel.

O sa urmariti si povestea Evei (interpretata de Iulia Lumanare), fosta amanta a lui Adrian, care si-a cautat tatal toata viata si are o relatie extrem de tensionata cu mama ei, Silvia (interpretata de Natasa Raab), se indragosteste de David (interpretat de Aureliu Surulescu), un barbat pe care, de asemenea, l-a cautat intreaga viata.

Dar, intre timp, Iasmina (interpretata de Andreea Gheorghe), o femeie pe cat de interesanta, pe atat de hotarata, reuseste sa il "prinda" pe David inaintea Evei si vrea sa-l pastreze cu orice pret.

Mona (interpretata de Monica Ciuta) este prietena Laurei. Este o contabila timida si deloc atragatoare, dar cu o inima mare, care isi cauta marea dragoste pe site-uri online. Din cauza asta nu il observa pe colegul ei Virgil (interpretat de Lucian Ifrim), care este indragostit de ea.

Dorina (interpretata de Cosmina Stratan) este cea mai buna prietena a Evei si, din intamplare, maseuza Monei. Dupa cateva relatii esuate cu femei nepotrivite, ea se afla din nou in cautarea iubirii.In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

De asemenea, byron, sub coordonarea producatorului muzical Adam Balazs, a compus peste zece piese originale, menite sa insoteasca si sa sustina povestile prezentate de-a lungul celor 13 episoade.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje