Primul episod din noul sezon Mad Men, intre Zou Bisou Bisou si o audienta record (video)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Dupa 17 luni de pauza, al cincilea sezon din Mad Men a debutat saptamana aceasta in forta. Primul episod a durat doua ore si a adus nu doar o audienta record de 3.5 milioane de telespectatori americani, conform Entertainment Weekly (o audienta cu 21% mai mare fata de premiera sezonului patru), ci si o melodie care iti ramane intiparita in minte, "Zou Bisou Bisou".

In episodul ce marcheaza premiera celui de-al cincilea sezon, piesa "Zou Bisou Bisou", tradusa ca o invitatie la saruturi, a fost cantata de noua sotie a lui Don Draper, Megan (Jessica Paré), ca un cadou de ziua lui Don la implinirea a 40 de ani. Melodia a fost interpretata pentru prima data in anii '60 de una dintre reprezentantele miscarii yé-yé, Gillian Hills, pe cand acesta avea doar 16 ani. Ulterior, piesa avea sa se auda din glasul Sophiei Loren, in varianta engleza, in filmul The Millionairess (1960).

Artista Gillian Hills a fost contactata de cei de la The Daily Beast pentru a afla parerea cantaretei despre interpretarea data piesei ei in Mad Men. Hills nu le-a oferit decat o predictie spunand ca prin intermediul unui serial atat de classy precum Mad Men, "Zou Bisou Bisou" va deveni o piesa "arzatoare."

Predictia deja s-a adeverit. Mai mult, "Zou Bisou Bisou" a adus-o in atentia publicului pe Jessica Paré, o actrita cu roluri minore in productii precum Hot Tub Time Machine sau The Trotsky, care incepe sa se faca remarcata in Mad Men, in calitate de proaspata sotie a lui Don Draper, cu mici momente artistice memorabile.

Ramane de vazut cu ce ne va mai surprinde noul sezon al serialului, cert este ca producatorii ne-au avertizat luna trecuta ca stilul si petrecerile retro vor reveni. Dupa episodul cu "Zou Bisou Bisou" par sa se tina de cuvant. Serialul Mad Men a fost lansat in 2007 si a castigat pana in prezent trei Globuri de Aur la categoria "Cel mai bun serial-drama".

Voi urmariti Mad Men?

 

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje