Postere noi Game of Thrones: close-up-uri cu umbre

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu mai e mult si incepe noul sezon din Urzeala Tronurilor. Daca pana acum v-am tot aratat tot felul de trailere din care intelegem ca ideea principala a sezonului 3 e razbunarea (si sa nu uitam de dragoni!), acum e momentul sa va aratam cele mai noi imagini realizate pentru 31 martie, data pe care totii fanii seriei o asteapta cu nerabdare.

Posterele noi Game of Thrones sunt o serie de close-up-uri cu umbre. Faptul ca fetele actorilor sunt pe jumatate intunecate poate fi corelat si cu remarca sententioasa din trailer: there's a beast within every man and it stirs when you put a sword in his hand. Le gasiti in slideshow-ul de mai jos:

Mai aveti rabdare pana in 31? :) Nu uitati ca tot la sfarsitul lui martie ne viziteaza un actor din serial.

(sursa foto: HBO)

Catelyn Stark


Robb Stark


Sansa Stark


Arya Stark


Bran Stark


Jon Snow


Daenerys Targaryen


Jaime Lannister


Cersei Lannister


Tyrion Lannister


Joffrey Baratheon


Sandor Clegane

3 comentarii

Postere noi Game of Thrones: close-up-uri cu umbre
laura
#1 -

aha..fain

Tot mai des am impresia ca sunteti ultimii care afla orice informatie :)). Posterele astea au fost discutate peste tot pe internet saptamana trecuta ca si multe alte "stiri" de la voi. Asta inseamna ca cea mai de succes sursa a voastra este Facebook-ul :))

Postere noi Game of Thrones: close-up-uri cu umbre
Roxa
#2 -

Comentariu nou

@laura, metropotam nu a pretins niciodata ca e BBC. Daca vedem ceva fain, ne place sa nu tinem numai pentru noi. Poate abia acum le-am gasit, e gresit sa vi le aratam? :)

Postere noi Game of Thrones: close-up-uri cu umbre
laura
#3 -

Comentariu nou

Da, dar Metropotam era un loc în care aflam lucruri inedite, lucruri noi, iar acum s-a transformat intr-un alt site care repeta titlurile pe Facebook si care publica idei discutate in o gramada de alte locuri pe internet. Metropotam nu mai e ce era, nu mai iese cu nimic in evidenta ca inainte. Pacat, acum totul este plin doar cu articole plictisitoare si recitite.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje