Incep inscrierile pentru Let's Go Digital la TIFF

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) este, fara indoiala, unul dintre cele mai mari evenimente cinematografice de pe plaiul nostru. In perioada 3-12 iunie 2011 are loc a 10-a editie TIFF si cea de-a 9-a editie a atelierului de film Let's Go Digital, rampa de lansare pentru oamenii de film. Devenit deja o traditie a TIFF-ului, Let' Go Digital cauta tineri din toata tara cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani care sunt pasionati de film, fotografie sau editare video.

Cei 15 participanti alesi pe baza unei preselectii vor lucra in echipe de cate 3 pornind de la o tema data. Timp de 10 zile ei vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgand toate etapele realizarii unui film sub indrumarea unor specialisti si cu acces la aparatura profesionala. La finalul workshop-ului vor rezulta 5 filme de scurt-metraj care vor fi proiectate in fata publicului de la festival in ultima seara. Publicul va desemna cel mai bun film realizat in cadrul Let's Go Digital 2011, iar scurtmetrajul castigator va fi premiat si proiectat in cadrul Galei de Inchidere a Festivalului.

Pentru inscrierea ca Junior LGD trebuie sa trimiteti: un CV cu fotografie, o scrisoare de motivatie de maxim 1 pagina, o poveste scurta de fictiune si un film, un set de fotografii, un set de desene sau orice altceva care ar putea sa demonstreze creativitatea si pasiunea pentru imagine. Totusi, mai multe detalii in legatura cu regulamentul si cu inscrierea, puteti gasi chiar pe site-ul festivalului TIFF.

Noi le uram succes tuturor celor care se vor inscrie in concurs iar pentru inspiratie si pentru non-plagiat, aici gasiti canalul video de la Let's Go Digital cu filmele de anul trecut.

Cam asa arata Let's Go Digital in 2008:

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje