In direct de la Cannes 2012: Ziua 2 si 1/2, cu 007, Dr. No si Mode D’emploi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum ploua la Cannes.  Not too good. Pas bien. De aia e aglomeratie si mult mai multa lume la Madagascar 3 (si 3D). Am plecat fara palarie, dar am gasit una la standul Media. Dar cum a inceput filmul si am venit la presa, ploaia s-a oprit.

Am postat pe blog despre 50 de ani de James Bond, omagiul festivalului la seria 007, inceput ieri seara la Cinema de la Plage cu Dr. No, primul film Bond, din 1962, urmat de Casino Royale. Am vazut primul Bond in 1983 in Poiana Brasov, la club Colette, pentru francezi si in franceza si am facut cunostinta cu DR. NO.  Acum, 29 de ani mai tirziu, am stat pe plaja cu o bere 1446, si m-am furisat pe un sezlong, pentru ca filmul incepuse si nu mai lasau pe nimeni sa se aseze. Dar Romanian mode d’emploi a functionat.

Si au inceput artificiile (iata pozele si filmuletele pe care le-am facut ad-hoc). Si apoi Ursula Andress a iesit din mare, la fel de magic ca acum 50 de ani. Honey Rider, cu 2 scoici in mina. "Looking for shells?" - minunata, senzuala. Si in spate din nou artificii, cu o senzualitate erotica. Un moment Cannes de neratat.

Daca o sa ploua in serile urmatoare, omagiul Bond va fi oarecum shaken, daca nu chiar stirred, in serie urmand inca trei filme: doua cu Sean Connery - From Russia With Love, Diamonds Are Forever, si cel cu George Lazenby, On Her Majesty Secret Service.
 

de la Cannes,
Alin Ludu Dumbrava
Deplasare sprijinita de GOLEM STUDIOS

Focuri de artificii la Cannes 2012

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje