Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Metropotam concurs filme
Te pricepi la filme? Atunci sigur o sa ghicesti imediat despre ce regizor/ productie/ actor vorbim plecand de la un simplu indiciu sau de la o ghicitoare.

Lansam un nou concurs pentru cinefili in care trebuie sa ghicesti despre ce film vorbim in baza unor indicii si noi, ca premiu, iti asiguram un loc in sala cinematografului Hollywood Multiplex.

Concursul din 12 decembrie: Actrita apare intr-un film din acest top, o productie cu miros de iarna si urmeaza sa joace intr-un film parte dintr-o serie, un fantasy horror cu premiera in ianuarie 2012. Despre ce actrita e vorba? Castigatoarea este: Constantin Adelina (comentariul cu numarul 6). Raspuns corect: Kate Beckinsale. Noi intram intr-o scurta vacanta, dar revenim cu noi concursuri si surprize. Fiti pe faza.

O invitatie dubla la film se gaseste si in jocul pentru ubercinefili, Rata pe Varza.
Ghicitorile sub forma de imagini se gasesc aici.

Desfasurare:

* In fiecare zi de luni se posteaza un indiciu/ o ghicitoare.
* Trebuie sa ghicesti despre ce film este vorba raspunzand printr-un comentariu la acest articol.
* Vineri se fac publice toate raspunsurile corecte pentru concursul de luni si se alege un castigator. Raspunsurile se primesc pana vineri ora 12:00.
* Comentariile vor fi ascunse pe durata concursului, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect.

Premii:

* o invitatie dubla la film la Hollywood Multiplex pentru saptamana viitoare, de luni pana joi, perioada in care poti sa alegi la ce film mergi, ziua si ora. Exceptie fac avanpremierele care sunt off the wishlist.
* fiecare saptamana vine cu o invitatie dubla, 2 oameni care vor merge la film saptamana viitoare insotiti de un prieten.

Logo Hollywood Multiplex

Asadar, nu uita sa verifici noua ghicitoare si sa-ti dai cu presupusul ca sa-ti cresti sansele la premii.

Editii anterioare, ghicitori si castigatori:

Indiciul pentru 10 ianuarie: filmul nu are o limba anume, abia daca se vorbeste in animatie, dar e o productie plina de magie. Ghici ciuperca ce-i?! 

Castigatorul pentru concursul din 10 ianuarie este: Backwindow, comentariul cu numarul 23. Vei primi pe mail detaliile legate de ridicarea premiului! Felicitari!

Indiciul pentru 12 ianuarie: Al Pacino vegheaza deasupra unui tanar pe posterul filmului. Ghiceste despre ce film e vorba. Pentru inspiratie, o colectie de postere cu actorul.

Castigatorul concursului din 12 ianuarie este Zulluf, comentariul cu numarul 9. Raspunsul corect era: The Devil's Advocate.

Indiciul pentru concursul din 17 ianuarie: A fost nominalizat la Oscar pentru rolul de aici, cel mai recent film terminat este acesta, dar in ce film ne-a spus actorul "Buongiorno"?

Castigatorul pentru concursul din 17 ianuarie este Mihaela, comentariul cu numarul 52. Raspunsul corect era: Inglourious Basterds

Indiciul pentru 19 ianuarie: a aparut in topul de aici, a avut un rol secundar pentru care a luat Globul de Aur anul acesta. Despre ce actor e vorba? Raspunsul corect era: Christian Bale

Castigatorul pentru concursul din 24 ianuarie este Grenia, comentariul cu numarul 39. Raspunsul corect era: Edward Scissorhands.

Indiciul pentru concursul din 26 ianuarie: filmul este nominalizat la Oscar 2011, Metropotam i-a facut cronica iar in actiune se lasa cu multa durere si ceva lipsa la final. Despre ce film e vorba? Raspunsul corect era: 127 Hours. Castigatorul pentru concursul din 26 ianuarie este Rose_red, comentariul cu numarul 19. 

Concursul din 31 ianuarie: E unul dintre filmele de aici, a fost filmat in Romania iar elementele malefice te faceau sa-ti fie frica de propria imagine. Despre ce film e vorba? Raspunsul corect era: MirrorsCastigatorul pentru concursul din 31 ianuarie este Curioasa, comentariul cu numarul 20.

Concursul din 2 februarie: A fost nominalizat la acest festival, cand e mare, cand e mic, despre ce film vorbim? Raspunsul corect era : Gulliver's Travels. Castigatorul este: Movieaddicted, comentariul cu numarul 1.

Concursul din 7 februarie: e unul din filmele de aici, o aventura clasica si frumoasa, si pentru acest film se pregateste un remake pe care noi l-am anuntat. Despre ce film e vorba? Raspunsul corect era: The Wizard of Oz. Castigatoarea este: ps_raluca (comentariul cu numarul 14). 

Concursul din 9 februarie: Diana Lalu, comentariul cu numarul 3. Indiciul pentru concursul din 9 ianuarie: e unul dintre filmele care are premiera in februarie, e si printre parodiile filmelor nominalizate la Oscar si e inspirat dintr-o poveste adevarata. Raspunsul corect: The King's Speech. 

Concursul din 14 februarie: Filmul este printre castigatorii de la Premiile BAFTA de anul acesta, este si in acest top iar unul dintre actorii principali are un top numai al lui. Despre ce film vorbim? Rapsuns corect: Alice in Wonderland. Castigatoarea este Irina (comentariul cu numarul 13). 

Concursul din 16 februarie: Metropotam i-a facut cronica in luna ianuarie, toti oamenii care au vazut filmul au dat si like pe metropotam (pana la ora actuala), este cu un mare actor pe care ne-am bucurat sa-l gasim in rolul unui personaj real si controversat. Despre ce film e vorba? Raspunsul corect: You don't know Jack. Castigatoarea este: Ileana Grigorescu, comentariul cu numarul 8. 

Concursul din 21 februarie: E un actor care joaca intr-un serial mai nou care noua ne-a placut mult la care exista si cronica Metropotam, o sa joace intr-un film pe care noi abia il asteptam si despre care am pus niste noutati de curand. Despre ce actor e vorba? Castigatorul este: Rhapsody, comentariul cu numarul 6.

Concursul din 23 februarie: e printre filmele nominalizate la Gopo 2011, metropotam i-a facut cronica si are un afis faimos. Despre ce film vorbim? Raspunsul corect era: Medalia de Onoare. Castigatorul este ssavage, comentariul cu numarul 3.

Concursul din 28 februarie: Filmul e printre castigatorii de aici, Metropotam i-a facut cronica acestei productii cu un personaj talentat la ucis intr-o poveste care te tine cu un WTF constant pe buze. Despre ce film e vorba? Raspunsul corect era: Machete. Castigatoarea este Mihaela (comentariul cu numarul 4).

Concursul din 2 martie: filmul are premiera luna aceasta, metropotam a pus mai multe clipuri din acest film in sectiunea de aici si sigur nu e o drama. Despre ce film e vorba? Noi abia asteptam sa-l vedem. Castigatoarea este: Monica Dudau. Raspunsul corect era: Rango.

Concursul din 7 martie: Cei doi pregatesc un nou serial, unul din ei a jucat in unul dintre filmele regizate de celalalt, dar actorul a fost senzational si "frumos" intr-un anume film. Despre ce film vorbim? Raspunsul corect era: American Beauty. Castigatoarea este: Ionela, comentariul cu numarul 1.

Concursul din 9 martie: Am pus un video legat de acest film in colectia de clipuri de aici, este un personaj iubit de multi si a mai jucat in cateva filme inainte sa aiba propriul sau film. Despre ce productie e vorba? Raspuns corect: Puss in Boots. Castigatoarea este Irina, comentariul cu numarul 2.

Concursul din 14 martie: Am pus de curand un video cu personajul principal din film, regizorul acestui film care urmeaza sa apara a regizat si acest film iar productia din 2012 face parte dintr-o serie destul de lunga. Despre ce film e vorba? Castigatoarea este Elena Rusu, comentariul cu numarul 13. Raspunsul corect era: Bond 23.

Concursul din 16 martie: A aparut in acest top iar filmul mai important al actorului/ actritei despre care vorbim avea si o prezenta nu tocmai pamanteasca in centru. Ah, si de curand a aparut o stire despre persoana in cauza.  Despre ce actor/ actrita vorbim? Raspuns corect: Drew Barrymore. Castigatorul este Pas, comentariul cu numarul 6.

Concursul din 21 martie: E unul dintre filmele regizate de Ridley Scott, il are ca protagonist pe Russell Crowe si este o poveste antica despre curaj si lupte. Despre ce film vorbim? Raspuns corect: The Gladiator. Castigatorul este: Eugen, comentariul cu numarul 8. 

Concursul din 24 martie: E vorba de acest actor, urmeaza sa joace intr-un film care respecta tema sondajului nostru actual. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Thor. Castigatoarea este: Ionela Costea, comentariul cu numarul 4. 

Concursul din 28 martie: Filmul are legatura dubla cu aceasta actrita, avem aici si cateva clipuri din filmul cu pricina, este si cu barbatul care stie "What women want". Despre ce productie e vorba? Raspuns corect: The Beaver. Castigatoarea este: Ileana Grigorescu (comentariul cu numarul 9).

Concursul din 30 martie: Metropotam i-a facut cronica de curand, e in topul filmelor din 2011, iar titlul filmului e o expresie pe care o folosim destul de des. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: "Buna! Ce Faci?". Castigatoarea este: Alexandra Straule (comentariul cu numarul 4). 

Concursul din 4 aprilie: Filmul a intrat in topul de aici, am pus de curand un trailer pentru a doua parte a productiei, e ceva ce ni se intampla tuturor cand suntem party animals. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: The Hangover. Castigatorul este Serban01 (comentariul cu numarul 7). 

Concursul din 6 aprilie: E printre filmele mult asteptate anul acesta de cei de la Marele Ecran, are un mare regizor in echipa de productie care e si regizor pentru un alt film asteptat, pentru el am gasit de curand un trailer nou, despre ce film e vorba? Raspuns corect: Super 8. Castigatorul este: Vali, comentariul cu numarul 1.

Concursul din 11 aprilie: Este unul din filmele din acest clip, in topul nostru personajul principal nu a ajuns pe o pozitie de sus, dar macar nu e singura in padure. Despre ce animatie vorbim? Raspuns corect: Alba ca Zapada. Castigator: Iani, comentariul cu numarul 5.

Concursul din 14 aprilie: E unul dintre filmele din cadrul Bucharest Film Festival, a fost si pe la Sundance-ul de anul acesta si e o comedie SF. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Kaboom. Castigatorul este: Vali (comentariul cu numarul 5).

Concursul din 18 aprilie: E un film al carismaticului actor de aici, in sondajul nostru acest film este in top 3 iar titlul contine un cuvant miam-miam. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Charlie and the Chocolate Factory. Castigatoarea este: RaluV (comentariul cu numarul 7). 

Concursul din 21 aprilie: Filmul are premiera in aceasta luna, dar noi l-am vazut deja si i-am facut cronica si este unul dintre filmele care au fost nominalizate la Oscar anul acesta. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: 127 Hours. Castigatorul este: Florin (comentariul cu numarul 5).

Concursul din 11 mai: E unul din filmele actritei de aici, metropotam i-a facut cronica de curand iar in film joaca alaturi de un alt actor nominalizat la Oscar 2011. Despre ce filme vorba? Castigatoarea este: MrsGod, comentariul cu numarul 1.

Concursul din 19 mai: Este un film cu premiera in luna mai, Metropotam i-a facut cronica si este o productie foarte indragita din genul fantasy. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Castigator: Dara, comentariul cu numarul 7.

Concursul din 26 mai: Este unul dintre filmele mentionate in acest articol, este in top 10 in lista noastra de animatii si e o poveste de dragoste pentru totdeauna. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Shrek Forever After. Castigator: Traian (comentariul cu numarul 2).

Concursul din 2 iunie: E unul dintre rolurile lui Al Pacino, rol mentionat si in topul nostru de aici in care a fost gangster alaturi de actorul sarbatorit cu aceasta ocazie. Despre ce film e vorba? Castigatoarea este: Olivia Spanu (comentariul cu numarul 8). Raspuns corect: Donnie Brasco.

Concursul din 9 iunie: E una dintre rochiile mentionate aici, purtata de personaj inaintea unei mari tragedii. In ce film am vazut aceasta rochie? Raspuns corect: Titanic. Castigatoarea este: Radulescu Laura.

Concursul din 16 iunie: E un film care are premiera luna asta, metropotam i-a facut cronica iar ideea din spatele filmului este seek and destroy. Despre ce film vorbim? Castigatorul este Adrian (comentairul cu numarul 2). Raspuns corect: Hanna.

Concursul din 23 iunie: E unul dintre actorii cu multe voturi aici, urmeaza sa joaca intr-un film care are premiera luna asta, despre ce actor e vorba? Castigatoarea este Costina, comentariul cu numarul 4. Raspuns corect: Jim Carrey.

Concursul din 30 iunie: E una dintre actritele mentionate in acest top si luna aceasta urmeaza sa apara intr-o noua comedie care are premiera luna aceasta. Despre ce actrita e vorba? Raspuns corect: Cameron Diaz. Castigatorul este Adrian, comentariul cu numarul 4.

Concursul din 6 iulie: E unul dintre personajele iubite de public cu multe voturi la acest sondaj, a aparut in cele 3 animatii din serie, despre ce desene e vorba? P.S: se pregateste si al patrulea film din serie. Raspuns corect: Ice Age. Castigatoarea este: Sigarteu Ioana, comentariul cu numarul 3.

Concursul din 22 iulie: E ultima parte dintr-o serie mult indragita de cinefili, un film pe care l-am tot asteptat si pe care l-am vazut intr-un final si i-am facut cronica. Despre ce film e vorba? Castigatorul este: florin18n, comentariul cu numarul 5. Raspuns corect: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.

Concursul din 11 august: E unul dintre filmele care are premiera in august 2011, adica luna aceasta, metropotam l-a vazut deja si i-a facut cronica si are ca tema una dintre intrebarile sondajelor cinefile. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Captain America. Castigator: Silvia, comentariul cu numarul 1.

Concursul din 22 august: Metropotam i-a facut cronica acum ceva timp, iar de curand a pus un clip nou-nout pentru aceeasi productie. Nu e film, e serial, dar despre ce serial e vorba? Castigatoarea este: zulluf, comentariul cu numarul 1. Raspuns corect: Boardwalk Empire.

Concursul din 29 august: E unul dintre filmele mentionate in acest top si urmeaza sa aiba premiera luna viitoare. Ah, si e o comedie romantica. Despre ce film e vorba? Castigatorul este Pinky (comentariul cu numarul 3). Raspuns corect: Friends with Benefits. 

Concursul din 5 septembrie: E un film pe care l-am vazut de curand si ne-a placut la nebunie si e o altfel de comedie romantica. Despre ce film e vorba? Castigatorul este ady, comentariul cu numarul 4. Raspuns corect: Midnight in Paris.

Concursul din 12 septembrie: Pentru promovarea acestui film, echipa din spate a avut o idee de marketing foarte isteata despre care am scris si noi aici, iar filmul urmeaza sa apara la noi in luna octombrie. Despre ce film vorbim? Raspuns corect: Contagion. Castigator: Ionela (comentariul cu numarul 3).

Concursul din 20 septembrie: A castigat la Premiile Emmy 2011, urmeaza sa joace in urmatorul film regizat de Roman Polanski, despre ce actrita vorbim? Raspuns corect: Kate Winslet. Castigatorul este: Lavinia (comentariul cu numarul 4).

Concursul din 27 septembrie: E unul dintre filmele mentionate in acest sondaj, iar de curand am anuntat ca urmeaza sa se faca un nou film pornind de la ideea iniatiala a acestei pelicule clasice. Despre ce film e vorba? Castigatorul este: Andrei Cosmin (comentariul cu numarul 4). Raspuns corect: Scarface.

Concursul din 3 octombrie: E unul dintre actorii din acest colaj video si a jucat recent intr-un film foarte bun pe care Metropotamul l-a vazut si i-a facut cronica. Despre ce actor e vorba? Raspuns corect: Matt Damon. Castigator: Alina Farafin (comentariul cu numarul 5).

Concursul din 10 octombrie: E una dintre actritele mentionate in acest top, am vazut de curand un film superb in care are rolul principal. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Melancholia. Castigator: Traian.

Concursul din 17 octombrie: E un film care are premiera in cinema luna aceasta, unul dintre actorii principali apare si in acest colaj video, despre ce film e vorba? Castigatorul este: Serban (comentariul cu numarul 2). Raspuns corect: 30 minutes or less.

Concursul din 24 octombrie: E unul dintre filmele din acest top si se regaseste si in preferintele cititorilor metropotam pe o pozitie de sus, dar are mai multe parti. Despre ce film e vorba? Raspuns corect: Shrek. Castigator: Rhapsody (comentariul cu numarul 4).

Concursul din 31 octombrie: A aparut recent intr-un videoclip si, tot recent, a facut un joc extraordinar intr-un film pe care l-am vazut si noi. Raspuns corect: Kirsten Dunst. Castigator: zulluf (comentariul cu numarul 1).

Concursul din 7 noiembrie: E unul dintre filmele mentionate in acest top, actrita principala a aparut in multe filme in acest an si a fost si prezenta la Oscar de unde a plecat cu o statueta acasa. Despre ce film de succes al actritei e vorba? Castigator: Traian (comentariul cu numarul 2). Raspuns corect: V for Vendetta.

Concursul din 14 noiembrie: A aparut intr-un trailer nou si captivant, urmeaza sa joace intr-un film care are premiera luna acesta, film dintr-o serie. Despre ce actrita e vorba? Raspuns corect: Kirsten Stewart. Castigator: Monica (comentariul cu numarul 3).

Concursul din 21 noiembrie: Trailer-ul a aparut de curand si il avem si noi in lista de recomandari video, actrita a jucat in filmul care are o coloana sonora superba, despre ce film nou e vorba? Castigatoare: Maria Ilas (comentariul cu numarul 7). Raspuns corect: Shame.

Concursul din 28 noiembrie: E unul din documentarele cu sanse la Oscar, un film superb pe care l-am vazut si noi acum ceva timp. Despre ce productie e vorba? Raspuns corect: Pina. Castigator: florin18n.

Concursul din 5 decembrie: E unul dintre filmele mentionate in acest articol, regia acestui film e semnata de un actor la baza, iar filmul a fost inclus in editia 20 a festivalului DaKino. Castigator: Traian (comentariul cu numarul 1). Raspuns corect: Gone Baby Gone.


Extra: * daca nu se inscriu cel putin 3 oameni pana marti respectiv joi, vom reveni cu un indiciu ajutator. 
           * un participant are dreptul la o incercare
           * vom face publice doar comentariile care contin raspunsul corect ca sa fie totul mai simplu si mai clar.8 comentarii

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
Lorelei
#1 -

concurs 12 dec

Kate Beckinsale

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
ionela
#2 -

raspuns concurs

Kate Beckinsale

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
Ionut
#3 -

raspuns

Kate Beckinsale

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
Dragos Moldoveanu
#4 -

raspuns concurs

Kate Beckinsale

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
Moldoveanu Marius
#5 -

Raspuns - concurs

Kate Beckinsale

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
constantin adelina
#6 -

raspuns

Kate Beckinsale

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
traian
#7 -

raspuns

KATE BECKINSALE

Ghiceste filmul si te trimitem la Hollywood Multiplex
florin18n
#8 -

raspuns concurs

Kate Beckinsale

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje