Despre Oameni si Melci, cea mai asteptata comedie romaneasca din acest an

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Comedia de neratat a lunii septembrie, Despre Oameni si Melci, va avea premiera nationala pe 14 septembrie. Filmul este cel de-al doilea lungmetraj in regia lui Tudor Giurgiu, dupa Legaturi Bolnavicioase, care a avut premiera in anul 2006. 

Coproductie romano-franceza, ii reuneste pe actorii romani Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Barladeanu si altii cu renumitul actor francez Jean Francois Stevenin si fiul sau, Robinson Stevenin. Jean Francois Stevenin e celebru pentru roluri in filmele unor regizori ca Francois Truffaut, Jacques Rivette, Bertrand Blier sau Jean-Luc Godard si este pentru prima data cand joaca intr-un film romanesc.

Despre ce e vorba in film? Despre oameni si.. melci! Fabrica de masini ARO de la Campulung Muscel urmeaza sa fie privatizata si transformata intr-o crescatorie de melci. Muncitorii urmeaza sa fie dati in mare parte afara, daca n-ar fi unul care vine cu o solutie mai .. neortodoxa. Oare vor reusi sa salveze fabrica de la faliment intr-o saptamana?

Raspunsul il veti afla daca mergeti sa vedeti filmul. Noi cu siguranta nu-l vom rata! Se anunta a fi o radiografie a vietii de dupa '90, o comedie dulce-amara despre naivitatea si idealismul romanilor de dupa caderea comunismului. Mai ales ca scenariul porneste de la o stire reala, dintr-un ziar din 2002.

Ce e si mai frumos e ca distribuitorii promit sa aduca filmul si in fata publicului din orase care nu dispun de sali de cinematograf, prin metode alternative de proiectie: 3 echipe mobile vor proiecta Despre Oameni si Melci in teatre sau case de cultura, in diferite orase din Romania.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul filmului si pe pagina de Facebook.

Despre Oameni si Melci - trailer

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje