"Cel Ales" - o noua productie romaneasca, in regia lui Cristian Comeaga

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Venim cu cateva informatii despre una dintre cele mai recente productii romanesti, lung-metrajul "Cel Ales", in regia, scenariul si productia lui Cristian Comeaga, care ii are in rolurile principale pe Bogdan Stanoevici si Nicodim Ungureanu.

Cristian Comeaga a produs numeroase filme, printre care "Restul e tacere" si "Asphalt Tango", si a regizat doar un lung-metraj, intitulat "La Bani, la cap, la oase", iar prin "Cel Ales" isi propune sa emotioneze si sa impresioneze publicul asemenea unui avocat in fata unor jurati.

Povestea este una complexa si condimentata, relatata sub forma de monolog interior al personajului principal, Domnul X care este pus intr-o serie de dificultati pe parcursul filmului de catre personajul antagonic, Domnul Escu. Vom fi martori la crime, santajuri emotionale, nedreptati si dorinte de razbunare proiectate pe fundalul revolutiei de la 1989 si exprimate prin gandurile unui personaj chinuit.

Filmarile au durat intre 26 mai si 24 iunie, in locatii numeroase din Bucuresti, cat si cateva zile de filmare in Neptun, Olimp, Eforie Sud, Giurgiu si o zi in studiourile de la Buftea.

Actorii principali alesi in distributia filmului sunt Bogdan Stanoevici (Domnul X) si Nicodim Ungureanu (Domnul Escu), iar dintre ceilalti actori ii amintim pe George Remes, Bogdan Talasman sau Alina Berzunteanu.

Nu avem inca informatii finale despre lansarea filmului in cinematografe, dar il asteptam cu nerabdare!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje