Bucharestless, film independent despre orasul tanar si nelinistit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In cartea de productie a filmului Bucharestless regizat de George Dorobantu stau scrise urmatoarele: "un film non-verbal city-vérité tras in capitala mioritica". La tagline sta scris ca-n stana de piatra: "A unsprezecea porunca: Savureaza-ti orasul". Apoi trailerul si videourile teaser vin in completarea aceleiasi idei.

Documentarul ne indeamna nu neaparat sa ne iubim orasul desi in mod misterios o facem, cat sa il savuram de la coada la cap. In trailer suntem plimbati prin diverse imagini si povesti specifice orasului: cabluri care atarna, cladiri imense de birouri in buricul targului, gandacei plimbareti pe asfaltul cu gropi, pe ici pe colo niste cersetori, caini lenesi, oameni si multi alti oameni alaturi de batrani, monumente si alte embleme ale bucurestene.


Click pe poza pentru a vedea elementele din afis

Mesajul documentarului e simplu: "Bucharest, a special place with a great spirit that you can find only if you think outside the box. Enjoy the city". Din trailer, filmul promite multe, abia asteptam sa-l vad vedem si in formula completa.

George Dorobantu este un filmmaker independent care a dat nastere si filmului Elevator (care a luat premiul de debut la TIFF), productie cu buget record de 200 de euro. Regizorul face parte din FFF- Filmakeri Fara Frontiere sau F*ck Foreign Films iar despre el si proiectele lui poti afla mai multe pe keepmovieng.com.

Bucharestless este in post-productie si pana la noi vesti despre film putem sa savuram orasul din trailer si din teasere:2 comentarii

Bucharestless, film independent despre orasul tanar si nelinistit
Sever
#1 -

Mda

Trailerul mi-aduce aminte de un film mai vechi. Vechi si prost. Nu recomand asa ceva decat celor care se uita la stele cand fac caca in stufaris. Peace out!

Bucharestless, film independent despre orasul tanar si nelinistit
GugumanU
#2 -

!

Fantastic Four e un FILM exceptional

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje