5 seriale cu si despre femei, de vazut de 8 martie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu puteam sa nu marcam si noi 8 martie aka Ziua Internationala a Femeii, asa ca am ales pentru voi 5 seriale numai bune pentru binge-uit, in care protagoniste sunt femei.

giphy.gif

Crazy Ex-Girlfriend

Rachel Bloom (care a castigat si un Glob de Aur pentru acest rol) interpreteaza o tanara avocata de succes cu diploma de Harvard care renunta la jobul ei pe bani multi din New York si se muta intr-un orasel la naiba-n praznic, pentru a-l urmari pe tipul pentru care a facut o obsesie in scoala generala.

De departe, unul dintre cele mai inovatoare, interesante si demente (am mentionat ca este si semi-musical?) seriale pe care puteti sa le vedeti.

26-crazy-ex_w529_h352.jpg

Big Little Lies

Big Little Lies este o noua mini-serie HBO despre femeile dintr-o suburbie posh, a caror viata linistita este zguduita de o crima. Regizorul Jean-Marc Vallee (Dallas Buyers Club) reuseste sa contureze un micro-univers in care calmul aparent ascunde foarte multa nefericire (Citeste aici cronica)

917d0d43fac07d9b38e726d62367ffb766cc8a26cd0834013c0b7e93b2d06dd18ff73654868ecfcbf425d91d95ffece5.jpg

Sex and the City

A reusit sa influenteze fashion-ul si sa redefineasca serialele cu protagoniste feminine, aducandu-le in prezent. Despre Sex and the City e vorba, care la aproape 10 ani de la aparitia primului episod, a devenit un clasic. Cat de actual mai este in 2017, ramane de vazut dupa o revizionare.

00-holding-sex-and-the-city.jpg

Broad City

Viata de zi cu zi a doua tipe de vreo 20 de ani din New York este explorata in serialul independent Broad City. Una dintre ele incearca sa se complaca in hedonism si sa evite munca cat mai mult timp, in timp ce cealalta se chinuie sa devina ilustratoare. Ca-n viata.

720x405-R1256_FOB_TV_Broad_A.jpg

Orange is the New Black

Piper e pe cale sa se casatoreasca cu logodnicul ei atunci cand viata ii este data complet peste cap. Aceasta ajunge la un penitenciar pentru femei dupa ce o iubita din tinerete a implicat-o intr-o retea de trafic de droguri. In inchisoare, Piper incearca sa se adapteze, dar problemele incep sa apara dupa ce se reintalneste acolo cu cea responsabila de toata tarasenia.

Un serial Netflix care imbina cu succes comedia cu drama si pe care nu aveti voie sa-l ratati.

Orange-Is-The-New-Black-Season-4-Netflix.png
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje