5 scurtmetraje care ne-au placut la ShortsUP Via New York pe care trebuie sa le vezi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Timp de mai multe ore am simtit ca suntem la New York, desi eram in Bucuresti. Si asta s-a intamplat datorita ShortsUP Via New York unde am avut ocazia sa vedem o serie de scurtmetraje care ne-au inspirat, ne-au facut sa zambim sau sa ne gandim mai bine la actiunile noastre de zi cu zi, care s-ar putea sa ne influenteze viata mai mult decat am crede.

Am facut o incursiune in viata culturala si sociala a New York-ului, care este un punct de influenta pentru numeroase trenduri din intreaga lume artistica, muzicala sau politica.

Daca nu ati reusit sa fiti in public va facem o lista de scurtmetraje pe care noi le-am vazut deja si ne-au placut, de aceea vrem sa vi le recomandam.

INFLUENCERS - the film : how trends & creativity become contagious

Daca esti pasionat de ce se intampla in jurul tau, daca vrei sa stii cum sa ii influentezi pe cei din jur cu stilul tau atunci trebuie sa te uiti la acest scurtmetraj. Noua ne-a placut mult si am plecat cu cateva sfaturi utile, dar si cu mai multa incredere in fortele noastre

Candidate

Este un film care te invata ce influenta au gandurile negative asupra noastra si care este efectul advers. Chiar merita sa il vizionati, mai ales pentru final.

The Worst

Un amestec de comedie si drama care incearca sa explice rolul coincidentelor in situatiile limita. Despre aglomeratie in spatiul urban, zile proaste si oameni care te salveaza si iti arata, indirect, calea.

Terminal Bar

Filmul spune povestea unui bar american populat de clasa muncitoare irlandeza si comunitatea afro-gay. Regizorul si graficianul Stefan Nadelman s-a folosit de fotografii de arhiva pentru a scoate la iveala portretele fascinante ale newyorkezilor care au trecut pragul barului ”Terminal” intre 1972 si 1982. O poveste care te face sa te intrebi daca exista un bar similar cu acesta si in Bucuresti.

High Maintenance Matilda

Un traficant de droguri din New York, e nevoit sa-si petreaca o zi alaturi de nepotica sa, Matilda. O comedie acida despre fericire, frustrari si coincidente.

Sursa foto
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje