5 filme de vazut cand esti racit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sa fim sinceri: (aproape) nimeni nu scapa de valul de viroze adus de sezonul toamna/iarna. Asa ca nu are rost sa ne impotrivim, ci sa ne facem un ceai cu ghimbir si sa ne uitam la un film inveliti cu toate paturile de casa.

Sa nu uitam totusi ca pe langa suferinta, gripa inseamna si lipsit de la birou sau scoala si zacut in pat, asa ca am ales pentru 5 voi filme potrivite unor astfel de stari:

giphy.gif

What We Do in the Shadows

What We do in the Shadows este un mockumentary (fals documentar) despre un grup de vampiri care locuiesc intr-o casa din Wellington, Noua Zeelanda, care o sa va faca sa radeti intr-un asa hal incat o sa uitati de orice gripa. O sa observati cu aceasta ocazie ca traiul la comun nu este un lucru usor nici pentru vampiri.

shadows-still_46658.jpg

Up

Up este una dintre cele mai heart-warming animatii facute de Pixar. Un mosulica antipatic este hartuit de constructorii care vor sa-i demoleze casa, asa ca ce face? Isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Ceea ce el nu stie este ca nu pleaca in aventura singur, ci impreuna cu un pusti entuziast de 8 ani care se afla pe prispa casei sale in momentul ”decolarii”.

001_up.jpg

Tropic Thunder

Tropic Thunder este nici mai mult nici mai putin de un action comedy movie co-scris, produs, regizat si interpretat de Ben Stiller, in care apare si Robert Downey Jr. in rolul unui negru (?!). Pe scurt, in film e vorba despre o gasca de actori cu fite care joaca intr-un film despre razboiul din Vietnam si care sunt lasati in mijlocul junglei de regizorul nevrotic.

tropic-thunder.jpg

Dead Snow

Povestea clasica: niste adolescenti se duc in vacanta la ski, dar in cabana dau peste o lada cu niste monezi de aur si ce sa vezi? declanseaza un blestem si o armata de zombie incepe sa-i atace. Si nu orice fel de zombie, ci zombie nazisti. Situatiile sunt dintre cele mai absurde, iar urmaririle pe snowboard-uri pe fundal muzical asigurat de niste death metal. E o prostie totala de film? Absolut, dar ce e rau in asta?

dead_snow_1.jpg

Her

Her, un SF care nu prea mai apare asa SF in anul de gratie 2016 este despre un barbat singur si cam suferind care se indragosteste de un sistem de operare (vocea sistemului de operare este a lui Scarlett Johannson, asa ca nu e asa greu de inteles). Un film molcom si melancolic, tocmai bun ca sa tragi un pui de somn pe coloana lui sonora si pe vocea lui Scarlett. (citeste si cronica)

her-800x450.jpeg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje