5 filme de dragoste romanesti, de vazut de Dragobete

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti mai degraba genul ”Dragobete” decat ”Valentine's Day”, probabil ca nici nu va incanta clasicele filme romantice made in SUA a caror poveste devine clara din primele 10 minute.

giphy.gif

Am ales pentru voi 5 filme de dragoste romanesti, cum nu se poate mai diferite intre ele, pe care puteti sa le vedeti in cuplu vinerea asta, pe 24 februarie:

Buna! Ce faci? (regia: Alexandru Maftei)

Un cuplu maritat care traieste impreuna bine-mersi de multa vreme se afla intr-un impas. Parca lucrurile nu mai sunt ca la inceput. Fiecare dintre ei incepe o aventura cu un necunoscut pe net, dar ceea ce nu stiu este ca s-au gasit, de fapt, tot unul pe celalalt.

buna-ce-faci-985422l-imagine.jpg

O vara foarte instabila (regia: Anca Damian)

Ultimul film al Ancai Damian spune povestea unui irlandez pierdut si nesigur pe el, stabilit in Romania, care devine prins intre doua femei. Trivia: Alaturi de Ana Ularu si Diana Cavaliotti joaca Jamie Sieves, un scotian care a facut parte si din distributia ”Game of Thrones”.

646x404.jpg

Liceenii (regia: Nicolae Corjos)

Desi nu a trecut cu brio testul timpului, Liceenii merita revizonat macar din nostalgie. Si pentru ca cu totii eram indragostiti in secret de Dana si am fi vrut sa invatam orice ecuatie complicata pentru a-i capta atentia.

liceenii.jpg

Pas In Doi (regia: Dan Pita)

Un tanar student se indragosteste aproape in acelasi timp de doua fete, iar asta il pune intr-o mare dificultate, pentru ca nu stie pe care sa o aleaga. In fiecare gaseste altceva, iar lucrurile incep sa se complice.

pas_in_doi_3__slider.jpg

Legaturi Bolnavicioase (regia: Tudor Giurgiu)

Fara sa ne fi dorit neaparat asta de la inceput, avem in aceasta lista un al treilea film care are in prim-plan un menage-a-trois. Legaturi Bolnavicioase, adaptare dupa romanul Ceciliei Stefanescu, spune povestea a doi frati care au o relatie incestuoasa care este data in vileag in momentul in care in peisaj apare o tanara simpla, proaspat venita in Bucuresti.

legaturi-bolnavicioase-2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje