16 celebritati despre care nu stiai ca au format un cuplu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne-am obisnuit ca viata celebritatilor sa fie mereu in vizorul presei, de aceea exista reviste de scandal, paparazzi si "apropiati care au declarat". Din seria "Stiati ca..." v-am pregatit 16 celebritati despre care nu stiai ca au format un cuplu.

Drew Barrymore si cineva din Gossip Girl, cineva din Twilight si Selena Gomez, Kim Kardashian si sotul unei cantarete faimoase...au fost atat de discreti, pe vremea in care nu erau atat de faimosi, incat cu greu am aflat ca au format un cuplu.

Acestea sunt cuplurile "ascunse". Pe langa fotografii, aveti sub poze si cate un detaliu despre relatia lor.

Sursa foto

Drew Barrymore si Ed Westwick

Inainte ca Drew Barrymore sa se aseze la casa ei si sa devina mama, si-a facut de cap cu Ed Westwick, cel care a devenit faimos prin rolul lui Chuck Bass din serialul Gossip Girl.

Nu ne credeti? Avem si o dovada de pasiune, cei doi au fost surprinsi la un concert Kings of Leon in urmatoarea ipostaza:


Nick Cannon si Kim Kardashian

Cine se mai gandeste acum ca faimoasa Kim Kardashian a mai fost cu cineva inainte de Kanye West?

Ei bine, aflati ca madame Kardashian a format un cuplu cu Nick Cannon, actorul faimos pe atunci pentru filme usurele precum America's Got Talent sau Bobby .

Intre timp, el a ajuns sotul canteretei Mariah Carey, iar ea - cum spuneam inainte femeie de casa la resentinta West.


Hilary Duff si Shia LaBeouf

Shia a descris prima lor intalnire romantica, intr-un mod foarte amuzant: "Probably the worst date either of us have ever had."


Conan O'Brien si Lisa Kudrow

Cei doi s-au vazut, s-au placut si au iesit in oras de mai multe ori, ca un cuplu. S-au placut din prima clipa, au recunoscut amandoi.

Apoi...si-au dat seama ca se inteleg mult mai bine ca prieteni, asa ca au renuntat la amor in favoarea amicitiei. Cel putin, asta zice Lisa.


Selena Gomez si Taylor Lautner

Selena Gomez a fost cu Justin Bieber. Asta stie toata lumea. Insa supriza este Taylor Lautner, cel care l-a intepretat de Jacob in Twilight. Vorba aceea: Next, please!


Matthew Morrison si Kristen Bell

Putini sunt cei care stiu ca Veronica Mars si Mr Shue, cum sunt cunoscuti in lumea filmului - au avut o relatie serioasa in timpul facultatii.

Apoi el a ajuns in serialul Glee, iar ea in Veronica Mars si fiecare si-a continuat drumul.


Tobey MacGuire si Rashida Jones

Tobey si Rashida au fost impreuna chiar inainte ca el sa primeasca rolul lui Spiderman, cel care i-a adus celebritate si bani. Nu se stie cine a zis STOP, insa toata lumea a spus: Cine se desparte de o tipa ca Rashida?


Minka Kelly si Donald Faison

Cei doi au format un cuplu, timp de un an, dar nimeni nu a stiut. Probabil Minka apreciaza tipii discreti cu simtul umorului. Pe el il stiti din Scrubs, iar pe ea din 500 Days of Summer.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje