15 filme cu si despre adolescenti - preferatele Metropotamului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de inceperea unui an nou scolar sau universitar, ne-am gandit la cele mai bune filme cu tineri pe care le-am vazut si am facut o lista cu 15 filme cu si despre adolescenti  - preferatele Metropotamului. Vi le recomandam si voua daca nu le-ati vazut; sunt perfecte si doar pentru un sfarsit de saptamana placut si relaxant.

Mai jos gasiti o lista cu 15 filme cu si despre adolescenti - preferatele Metropotamului.

Voi ce alte filme de acest gen ne recomandati?

Rebel without a cause

Abia sosit in oras, un liceean razvratit isi face atat prieteni, cat si dusmani in noua societate in care trebuie sa se adapteze, impotriva vointei sale.


10 Things I Hate About You

Scenariul filmului are la baza piesa Imblanzirea scorpiei" a lui Shakespeare si plaseaza actiunea intr-un liceu al zilelor noastre.


Mean Girls

Cady Heron reuseste sa intre in grupul celor mai populare fete din liceu. Situatia ei se schimba rapid, insa, in momentul in care ajunge sa se indragosteasca de Aaron Samuels, fostul iubit al liderului popularelor, Regina George.


American Pie

Patru prieteni fac un pact si isi promit ca isi vor pierde virginitatea inainte de balul de absolvire. Peripetiile amoroase se complica intr-un mod hilar.


Youth in Revolt

Nick Twisp este dispus sa faca orice pentru fata visurilor lui, Sheeni Saunders, lucru ce poate duce la gesturi extreme


A Walk to Remember

Povestea de dragoste a doi tineri din Caolina de Nord, Landon Carter si Jamie Sullive, care sunt impinsi unul spre celalalt cand Landon are probleme de comportament si este obligat sa lucreze un numar de ore in folosul comunitatii.


Sixteen Candles

Viata Samanthei se pare ca este pe o panta descendenta destul de rapida. Fata de 15 ani s-a indragostit de cel mai popular baiat din scoala.


Grease


Un omagiu muzical plin de energie, adus epocii rock'n'roll-ului.


Easy A


Dupa ce este acuzata pe nedrept ca si-ar fi pierdut virginitatea si ca ar fi devenit tarfa scolii, Olive Penderghast, eleva de liceu in varsta de 18 ani este ostracizata de catre colegii si profesorii puritani pentru existenta asa-zis promiscua pe care ar fi imbratisat-o.


Saved by the Bell

Aventurile unor prieteni din liceu, patanii si intamplari ale unor tineri diferiti.


Never Been Kissed

Josie trebuie sa realizeze unn reportaj despre viata de liceu si cum il poate face cel mai bine? Dandu-se drept eleva. Doar ca lui Josie situatia ii provoaca suferinta pentru perioada liceului nu a fost una frumoasa pentru ea. Acum are, insa, ocazia sa indrepte lucrurile si poate va primi chiar si primul ei sarut.


The Breakfast Club

Cinci liceeni din grupuri sociale diferite (Andrew, Brian, Bender, Claire si Allison), care par sa nu aiba nimic in comun, sunt siliti sa isi petreaca sambata in detentie, impreuna in aceeasi sala.


Dazed and Confused

Aventuri la liceu in ultima zi de scoala a anului.


Pretty in pink

Tanara Andie este una dintre nu prea popularele fete din liceul la care studiaza. Obisnuieste sa piarda timpul cu amicii ei, Iona si Duckie.


Bring It On

The Toro este echipa de majorete al unui liceu din San Diego ce isi doreste sa castige un campionatul national pentru a saptea oara consecutiv. Visul lor pare sa se spulbere in momentul in care descopera ca una dintre coregrafiile lor a fost de fapt furata de fostul capitan al majoretelor de la o alta echipa din East Compton.
4 comentarii vrei sa comentezi?

15 filme cu si despre adolescenti - preferatele Metropotamului
dragosh_r0ck
#1 -

as recomanda
15 filme cu si despre adolescenti - preferatele Metropotamului
vali c.
#2 -

unde sunt

donnie darko sau ferris bueller's day off? ultimul e emblematic pentru tipul asta de filme. probababil jumatate din regizorii care au facut filme cu adolescenti dupa ce a iesit filmul asta, s-au inspirat din el. nu e de ratat.

15 filme cu si despre adolescenti - preferatele Metropotamului
vali c.
#3 -

as corecta

probabil*

15 filme cu si despre adolescenti - preferatele Metropotamului
sorinmihai7777777
#4 -

corectitudine

cat de corect e ca autorul unui articol sa si-l noteze cu nota maxima ?

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje