10 lucruri pe care nu le stiai despre serialul UMBRE

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-a prins serialul UMBRE, si sigur v-a prins daca ati vazut primele doua episoade, atunci mai mult ca sigur ca la un moment dat v-ati dorit sa aflati mai multe detalii despre realizarea serialului - prin ce locuri din Bucuresti s-a filmat, in ce perioada, care a fost cea mai dificila scena, daca s-au folosit dubluri etc.

Special pentru fanii serialului, am intocmit o lista care sa ofere raspunsuri la intrebarile de mai sus, dar nu numai. Vedeti mai jos:


sursa foto

1. Serialul a fost filmat in perioada iunie - august 2014, prima zi de filmari fiind 9 iunie.

2. In cazul in care nu ati recunoscut locurile din Bucuresti care apar in serial, aflati ca cele mai de impact scene din film au fost filmate in baia Grivita, Str. Budisteanu, Spital Colentina, Parcul Floreasca, Podul Basarab, in curtea interioara a Facultatii de Litere, Esplanada si, de asemenea, in imprejurimile Bucurestiului: localitatea Catelu, padurea Dascalu.

3. Pentru mai multe scene din film au fost folositi cascadori. Vedeti ce spune Maria Obretin (Gina) intr-un scurt interviu.

 
Post by Umbre.

In schimb, Relu (Serban Pavlu) s-a vazut nevoit sa-si faca singur unele cascadorii, dupa cum ne-a spuse el in interviul acordat:

Au fost scene unde se presupunea sa am dublura un cascador, dar pana la urma s-a dovedit imposibil la filmare pentru ca se vedea ca nu sunt eu, asa ca a trebuit sa ma descurc. Cred ca au folosit dublura la cateva scene cu masina. A mai fost si o saritura in apa, dar acolo m-am ambitionat, asa ca pana la urma am sarit eu.


Credit foto:Adi Marineci

4. Pentru a intra cat mai bine in rol, Serban Pavlu a luat lectii de box si a facut sala timp de trei luni de zile. Se vede, nu?

5. V-ati intrebat vreodata la ce se refera titlul serialului? Pe noi ne-a lamurit regizorul Igor Cobileanski:

Pentru ca s-a dorit sa se puna in valoare partea nevazuta a societatii, cea ascunsa de “lumina zilei”, cea cu care romanul nu este obisnuit.


credit foto: Adi Marineci

6. Cea mai grea scena filmata pentru serialul UMBRE:

Exista o secventa foarte sangeroasa la un moment dat si pentru a iesi cum voiam a trebuit sa avem un gat de silicon grefat pe gatul actorului. Aveam patru gaturi pe care le rupeam – deci trebuia sa iasa bine din patru duble. Plus ca punerea unoi nou gat dura o ora – timp in care nu puteam face nimic – ceea ce conteaza enorm la o filmare. IN final, cred c-a iesit foarte bine si cred ca multi telespectatori or sa sara de la locul lor cand or s-o vada", cel putin asa ne-a spus Bogdan Mirica, scenaristul serialului.

7. In primele episoade din serial exista si cateva scene nud destul de explicite. In cazul in care va intrebati daca acestea se platesc mai bine, Serban Pavlu a clarificat un pic acest aspect:

Contractele sunt confidentiale, dar evident ca se negociaza fiecare aspect."

8. De o parte din muzica din film s-a ocupat Adam Balazs, un compozitor american de origine maghiara a carui compozitii au aparut, printre altele, si in serialul Friends si in filmul Bedazzeled (cu Brendan Fraser si Elizabeth Hurley). Insa, despre toate proiectele in care a fost implicat Adam gasiti mai multe detalii aici.

9. In mod neasteptat, cele mai cea mai mare provocare pe care serialul i-a oferit-o lui Serban Pavlu nu au fost scenele de bataie sau cele de nuditate, ci durata imensa de filmare - 12 saptamani consecutive, din care el a lipsit doar 2 sau 3

10. Melodia de la sfarsitul episodului 5, foarte apreciata in mediul online, ii apartine lui Andrei Dinescu, care este fiul celebrului Mircea Dinescu.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje