10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Vampire Diaries este unul dintre cele mai in voga seriale cu vampiri ale prezentului, si nu doar pentru numarul impresionant de barbati buni care apar in el, ci si datorita actiunii care te tine in suspans, de la un episod la altul.

Practic, serialul povesteste despre aventurile unei fete de liceu care trebuie sa aleaga intre doi frati vampiri si care descopera existenta a numeroase creaturi supranaturale, chiar in orasul ei - vrajitoare, varcolaci, hibrizi :)

Este total diferit de vestitul True Blood, insa pentru fanii celor care iubesc filmele si serialele cu vampiri, ne-am gandit sa facem o lista cu 10 lucruri mai putin stiute despre The Vampire Diaries. Noi zicem sa-l incercati, mai devreme sau mai tarziu tot o sa va placa :)

1. Paul Wesley, cel care-l interpreteaza pe Stefan, si-a dorit initial rolul lui Damon, dar la auditii producatorii l-au considerat mai potrivit pentru rolul fratelui bun. Cu toate astea, ei nu au fost siguri ca se va descurca, pana la primul episod, cand i-a lasat pe toti masca.

2. Majoritatea celor din echipa vorbesc fluent si alte limbi. Nina Dobrev este din Bulgaria si vorbeste limba ei natala perfect. Paul Wesley este polonez si vorbeste fluent poloneza, iar Katerina Graham (Bonnie) vorbeste 4 limbi la perfectie. Bunicul ei a fost ambasador al Natiunilor Unite si ea a fost expusa la culturi diferite, de cand era foarte mica. Din pacate, Ian Somerhalder vorbeste doar engleza.

3. Nina Dobrev isi doreste o colaborare cu actorii din True Blood. Actrita si-ar dori ca unul din personajele din serial sa apara in The Vampire Diaries, mai ales ca Stefan si Damon sunt amandoi indragostiti de Elena si nu o mai iubesc pe Katherine.

4. Michael Trevino si-a pierdut vocea pentru doua zile dupa ce a filmat scenele cu transformarea lui Tyler.

Sursa 1, 2

5. Ian Somerhalder si Nina Dobrev (Damon si Elena) au o relatie in viata reala.

6. Ian Somerhalder a dat auditii initial pentru True Blood si desi sustine ca s-a descurcat impecabil, el nu a fost ales. Acest lucru l-a deranjat atat de tare, incat nici nu a mai putut sa se uite la "True Blood" atunci cand a aparut.

7. In 2010, de Halloween, Ian Somerhalder a furat o peruca de la machiaj si s-a costumat in Stefan Salvatore.

Sursa foto

8. James Van Der Beek a fost rugat initial sa-l interpreteze pe Alaric Saltzman.

9. Joseph Morgan (Klaus) a realizat un film scurt With These Hands, pe care l-a produs, l-a regizat si in care a si aparut intr-un rol mic.

Sursa foto 1, 2

10. In sezonul 2 apar lupi salbatici, dar acestia aratau prea fericiti pe camera, asa ca au fost transformati pe calculator pentru a fi nervosi.
6 comentarii

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries
Florin Ned
#1 -

Nu, serios....

Nina Dobrev este din Bulgaria si vorbeste limba ei natala perfect. Paul Wesley este polonez si vorbeste fluent poloneza.

Wow ce performante!!!

Eu sunt din Romania si vorbesc fluent limba mea materna, care este....Romana!

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries
dragos
#2 -

heh

Pe de alta parte, fratimiu este din Romania, e in America de vreo douajde ani si nu mai vorbeste limba materna perfect. Ca sa vezi ce contraperformanta!

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries
Ana
#3 -

mmm

Draga Florin, sau poti sa fii din Bulgaria si sa fi trait in alta tara. Si da, atunci e ceva sa stii sa-ti vorbesti limba natala.

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries
PAnda
#4 -

Love the vampire diaries!

Wow deci ce ma bucur sa vad ca ati scris despre TVD. Este in topul listei mele, am si cartile, sunt o MARE fana. Super!

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries
Alex
#5 -

Maturitatea articolului lasa de dorit

Info sunt ok, pentru o adolescenta de 15-16 ani. Dar cam atat. Pe tot parcursul articolului am simtit ca discut cu o fata de liceu. O sa ma gandesc de doua ori inainte de a mai citi alte aritcole.

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Vampire Diaries
Andreea
#6 -

eroare

Ian Somerhalder si Nina Dobrev nu mai formeaza un cuplu de cateva luni bune ..informati`va mai bine inainte sa scrieti ceea ce "nu stiam" :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje