5 filme de vazut de Halloween

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Desi astazi Bucurestiul e plin de petreceri tematice, pentru multi dintre noi ziua de marti nu e neaparat cea mai party-friendly. Din (ne)fericire sunt alte moduri in care ne putem petrece timpul de Halloween- cu un film de groaza.

Cu ocazia asta am pregatit pentru voi un top de 5 filme- top picks cele mai inspaimantatoare sau amuzant-inspaimantatoare filme din ultimele decenii.

Halloween (1978)- pe vremea cand Michael Myers nu ne facea sa radem.

tumblr_nebjjbMapV1qj7u8ao1_500.gif

Scream (1996)- slasher de Wes Craven cu Neve Campbell. Yum!

bOR3xJE.gif

Zodiac (2007)- horror de Davd Fincher cu Jake Gyllenhaal.

Maestru al genului, cu filme despre criminali in serie care o sa ramana referinte- Se7en, Zodiac si personaje tulburate- Fight Club, Gone Girl, The Girl with the Dragon Tattoo- David Fincher a cochetat si cu serialul TV.

Regizorul a pregatit un serial pentru Netflix- Mindhunter, despre un agent FBI din Elite Serial Crime Unite care investigheaza criminali in serie si violatori, un binge minunat pentru acest Halloween.

tumblr_mamglfoFdh1qg7zl2o1_500.gif

Donnie Darko (2001) - un alt cosmar minunat cu Jake Gyllenhaal in rolul principal.

Donnie Darko a fost restaurat recent si cu aceasta ocazie, regizorul Richard Kelly a vorbit despre ce simte el legat de potentialul povestii si unde ar putea sa duca.

I think there's something much bigger and more ambitious to do in that universe. It's big and expensive and I think there's time to get to that. I want to make sure we've got the budget to do it justice and not to compromise anything. Another story in this world needs resources and we need to have that in place. I need to get my next film out of the gate and then we can go back and look at it.

tumblr_myikgnHRfd1t6zag7o1_500.gif

Shaun of the Dead (2004)- Parodie dupa Dawn of the Dead si toate filmele cu invazii de zombie, Shaun of the Dead este absolut delicios si infuzat cu o tona de umor britanic.

F549tW3.gif2 comentarii

10 filme de vazut de Halloween
masonwilliams
#1 -

Comentariu nou
Scream has become a classic of the horror film genre and is critically acclaimed for both the script, the acting getting over it and the suspense of the story. The series has been followed by numerous sequels and several other remakes.
10 filme de vazut de Halloween
patriciabrown
#2 -

Comentariu nou
Halloween (1978) este un film clasic de groază regizat de John Carpenter și este considerat unul dintre cele mai bune filme de acest gen. În film, Michael Myers, subway surfers un personaj iconic, se întoarce în orașul său natal shell shockers în noaptea de Halloween pentru a-și comite crime înfricoșătoare. Atmosfera întunecată, coloana sonoră sinistră și interpretarea excelentă a actorilor, inclusiv Jamie Lee Curtis în rolul principal, contribuie la crearea unei experiențe înfricoșătoare pentru spectator.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje