Walton Goggins

Walton Sanders Goggins s-a nascut in 1971, in Birmingham, Alabama, iar unul dintre cele mai reprezentative roluri ale sale este cel din serialul "Justified". In perioada 2002-2008 el l-a interpretat pe detectivul Shane Vendrel, in productia castigatoare a doua Globuri de Aur, "The Shield".

Pe langa cariera de actor, Goggins detine compania de productie Ginny Mule Pictures sub protectoratul careia au fost realizate filme precum castigatorul Oscarului, "The Accountant". In 2011, a obtinut rolul lui Hunt, in filmul "Cowboys & Aliens " in care joaca alaturi de Daniel Craig si Harrison Ford.

Walton este pasionat de fotografie, dar si un om activ in mediul politicii.

Filmografie Walton Goggins
titluan
Tomb Raider (2018)

Tomb Raider (2018)

Actor
2018
The Hateful Eight (2015)

The Hateful Eight (2015)

Actor
2015
American Ultra (2015)

American Ultra (2015)

Actor
2015
Officer Down  (2013)

Officer Down (2013)

Actor
2013
Lincoln (2012)

Lincoln (2012)

Actor
2012
Django dezlantuit (Django Unchained)  (2012)

Django dezlantuit (Django Unchained) (2012)

Actor
2012
Justified (2010)

Justified (2010)

Actor
2010
That Evening Sun (2009)

That Evening Sun (2009)

Actor
2009
Switchback (1997)

Switchback (1997)

Actor
1997



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje