Vin Diesel

Vin Diesel s-a nascut pe 18 iulie 1967, in New York, SUA. Primul sau contact cu actoria a avut loc la varsta de sapte ani, atunci cand, impreuna cu alti prieteni, a intrat prin efractie intr-un teatru. Baietii au fost opriti de o femeie care le-a oferit un scenariu si 20 de dolari daca veneau in fiecare zi, dupa scoala.

In timpul liceului, Diesel a jucat in numeroase piese de teatru in New York, dar aceasta experienta nu l-a ajutat la Hollywood, unde se mutase dupa ce renuntase la Hunter College, unde studia engleza. Dupa ce mama sa i-a dat o carte intitulata "Feature Films at used Car Prices" de Rick Schmidt, actorul s-a apucat de propriul sau scurtmetraj, "Multi-Facial", filmat in trei zile, cu un buget de 3000 de dolari.

Primit foarte bine la Festivalul de Film de la Cannes din 1995, scurtmetrajul l-a adus pe Diesel in atentia regizorului Steven Spielberg, care a decis sa-l distribuie in urmatorul sau film, "Saving Private Ryan" ("Salvati soldatul Ryan"), care i-a adus actorului faima internationala.
Filmografie Vin Diesel
titluanNici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje