Sofía Vergara

Sofía Vergara s-a nascut in 1972, Barranquilla, Columbia. La 17 a debutat intr-o reclama la Pepsi, difuzata in Amrrica Latina. Totusi, cariera in televiziune a inceput abia in 2003, cu filmul "Chasing Papi". Din 2009 joaca in serialul "Modern Family", iar rolul din aceasta productie i-a adus nominalizari la Globurile de Aur, dar si la Premiile Emmy.

Sofia a jucat in 2007 intr-un serial intitulat " Amas de Casa Desesperadas", considerat a fi varianta columbiana a "Desperate Housewives". In iulie 2011, actrita a terminat filmarile la primul sa pelicula in care are un rol principal, "The Three Stooges".

Filmografie Sofía Vergara
titluan
Hot Pursuit (2015)

Hot Pursuit (2015)

Actor
2015
Chef (2014)

Chef (2014)

Actor
2014
Wild Card (2014)

Wild Card (2014)

Actor
2014
Heat (2014)

Heat (2014)

Actor
2014
Machete Kills (2013)

Machete Kills (2013)

Actor
2013
Fading Gigolo (2013)

Fading Gigolo (2013)

Actor
2013
The Three Stooges (2012)

The Three Stooges (2012)

Actor
2012
New Year's Eve (2011)

New Year's Eve (2011)

Actor
2011
O familie moderna (Modern Family) (2009)

O familie moderna (Modern Family) (2009)

Actor
2009



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje