Seth MacFarlane

Filmografie Seth MacFarlane
titluan
Sing (Hai sa cantam) (2016)

Sing (Hai sa cantam) (2016)

Actor
2016
Ted 2 (2015)

Ted 2 (2015)

Regizor, Actor
2015
A Million Ways to Die in the West (2014)

A Million Ways to Die in the West (2014)

Regizor, Actor
2014
Ted (2012)

Ted (2012)

Regizor, Actor
2012
The Cleveland Show (2009)

The Cleveland Show (2009)

Actor
2009
Tata in stil american (American Dad) (2005)

Tata in stil american (American Dad) (2005)

Regizor, Actor
2005
Family Guy (1999)

Family Guy (1999)

Regizor, Actor
1999



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje