Serban Ionescu

Filmografie Serban Ionescu
titluan
Umilinta (2011)

Umilinta (2011)

Actor
2011
Sobolanii rosii (1990)

Sobolanii rosii (1990)

Actor
1990
Mircea (1989)

Mircea (1989)

Actor
1989
Furtuna in Pacific (1985)

Furtuna in Pacific (1985)

Actor
1985
Horea  (1984)

Horea (1984)

Actor
1984



Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje