Polly Walker

Filmografie Polly Walker
titluan
Roma (Rome) (2005 - 2007)

Roma (Rome) (2005 - 2007)

Actor
2005 - 2007
Dark Harbor (1998)

Dark Harbor (1998)

Actor
1998
Procesul (The Trial) (1993)

Procesul (The Trial) (1993)

Actor
1993
Patriot Games (1992)

Patriot Games (1992)

Actor
1992



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje