Pierre Coffin

Filmografie Pierre Coffin
titluan
Despicable Me 3 (2017)

Despicable Me 3 (2017)

Regizor
2017
Minions (2015)

Minions (2015)

Regizor, Actor
2015
Despicable Me 2 (2013)

Despicable Me 2 (2013)

Regizor
2013
Sunt un mic ticalos 3D (Despicable me 3D) (2010)

Sunt un mic ticalos 3D (Despicable me 3D) (2010)

Regizor
2010



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje