Peter Spierig

Filmografie Peter Spierig
titluan
Winchester (2018)

Winchester (2018)

Regizor
2018
Jigsaw (2017)

Jigsaw (2017)

Regizor
2017
Predestination (2014)

Predestination (2014)

Regizor
2014
Daybreakers (2009)

Daybreakers (2009)

Regizor
2009



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje