Peter Firth

Filmografie Peter Firth
titluan
Misterul Inaltarii (Risen) (2016)

Misterul Inaltarii (Risen) (2016)

Actor
2016
Forta vietii (Lifeforce) (1985)

Forta vietii (Lifeforce) (1985)

Actor
1985
Tess (1979)

Tess (1979)

Actor
1979
Equus (1977)

Equus (1977)

Actor
1977



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje