Penn Badgley

Penn Dayton Badgley, este un actor american, nascut la data de 1 noiembrie 1986 in Baltimore, Maryland, SUA.

Este cunoscut pentru rolul sau ca Dan Humphrey din serialul Gossip Girl.

A urmat cursurile Academiei Charles Wright in Washington si a fost implicat in piesele de la Seattle Children’s Theatre. Si-a inceput cariera ca si actor la varsta de 11 ani. Prima scena in care a aparut a fost intr-un episod din serialul “Will & Grace”.

A jucat in filme si seriale  precum: " The Fluffer" , "The Twilight Zone" , "The Nightmare Room", 'The Brothers Garcia" , "Do Over", "The Mountain", "The Bedford Diaries", "Drive Thru" , "Forever Strong" , "The Stepfather" , "Easy A" , "Margin Call".

A fost impreuna cu colega sa de platou Blake Lively intre 2007 si 2010, spre bucuria fanilor serialului "Gossip Girl".

Filmografie Penn Badgley
titluan
Cymbeline (2014)

Cymbeline (2014)

Actor
2014
Margin Call (2011)

Margin Call (2011)

Actor
2011
Pacatoasa (Easy A) (2010)

Pacatoasa (Easy A) (2010)

Actor
2010
The Stepfather (2009)

The Stepfather (2009)

Actor
2009



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje