Pawel Pawlikowski

Filmografie Pawel Pawlikowski
titluan
Zimna wojna (Cold War) (2018)

Zimna wojna (Cold War) (2018)

Regizor
2018
Ida (2013)

Ida (2013)

Regizor
2013
The Woman in the Fifth (2011)

The Woman in the Fifth (2011)

Regizor
2011
Dragoste de-o vara (My summer of love) (2004)

Dragoste de-o vara (My summer of love) (2004)

Regizor
2004



Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje